alti2 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam mam pytanie grajac na full hd gra wyglada zajebiscie pieknie i majac reszte na low. Po wybraniu 1366 x 720 juz jest wszystko rozmazane itp. zatem moje pytanie brzmi: KTORA opcja odpowiada za jakosc tekstur tzn zeby te bloki auta itp z dalsza wygladaly ladnie. Kompa mam zajebiscie wiec moge sobie na to pozwolic. Odnośnik do komentarza
klejmagic Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Render Quality Odnośnik do komentarza
alti2 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 To wcale nie to. Bo dalej porozmazywane jest wszystko na odleglosc Odnośnik do komentarza
klejmagic Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Możesz jeszcze spróbować ustawić Texture quality na maksa, innych opcji nie ma. Odnośnik do komentarza
TrokersPL Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 To logiczne, że jak masz monitor FullHD 1920x1080 i np. 22-27 cali to na rozdzielczości bliższej HD np. 1366x768 obraz będzie bardziej rozmazany :P Opcja od ustawienia jakości/rozmazania tekstur to tak jak napisał klejmagic - Render Quality. Chyba, że zmieniałeś coś w ustawieniach karty graficznej :P Tak w ogóle, to jeżeli wszystko ci ladnie dziala w FullHD to nie wiem, po co ci zmieniac na 1366x768 ;D Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.