Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w nazwie na turniej.

BardZor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka  B)

Jadę niedługo na Lana w "Counter-Strike: Global Offensive".
I tak siedzę przy komputerze i sobie myślę jaki wymyślić nick żeby był fajny i unikatowy.

Myślałem i kombinowałem z 40 min.I pomyślałem sobie że jak ja nie jestem pomysłowy,

to może ktoś mi w tym pomoże.Zawsze mój nick był związany np z dresem typu Sebix

albo z różnymi innymi pierdołami.Zaczęło mnie to interesować skąd profesjonalni gracze wymyślają te nazwy

np z tsm zawodnik ma nazwę SicK albo Golz albo z drużyny izaka zawodnik ma nazwę STOMP.Pomogli byście mi wymyślić nazwę ?
Mam na imię Bartek.Będę bardzo wdzięczny :)

Opublikowano

nickname'y w style GeT_RigHT to imo smrut, ja preferuję coś w style shinez, choa etc.

Get right nie podoba mi się ale ten shinez jest spoko. Skąd go wziąłeś ?

Opublikowano

nickname'y w style GeT_RigHT to imo smrut, ja preferuję coś w style shinez, choa etc.

Z chińskich bajek ale to dobry pomysł

DhyEdvI.gif

Opublikowano

a mógłbyś podać jakieś chińskie bajki ? :D

Gość Marichcje
Opublikowano

NMPNN (Nie Mam Pomysłu Na Nazwę)

Nie śmieszne.

Przeciez to nie jest zart. Wiele osob ma nicki od tego typu skrotow ;) Ja zawsze, jak nie mam pomyslu to biore cos w tym stylu lub np. co mialam na obiad "ZupciaRosolowa" czy cus.

Opublikowano

shinez to typek (zresztą dosyć znany w srodowisku hackforums) który koduje prywatny cheat na trapbocie, wiec odradzam używanie bo może sie negatywnie kojarzyć :))

Opublikowano

Kejziorix albo Kejzior. Myślę o czymś w tym stylu.

...

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

#refresh

Poda ktoś jeszcze jakieś propozycję za najfajnieszą propozycję mogę coś dać w csie czy coś :D ważne jest to dla mnie :3

Opublikowano

#refresh

Poda ktoś jeszcze jakieś propozycję za najfajnieszą propozycję mogę coś dać w csie czy coś :D ważne jest to dla mnie :3

inefable, nefarious, sonorous, limerence, illicit, iridescent

Budowniczy
Opublikowano

SkakanyDzięcioł

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Opublikowano

1 temat mi zamknęli 

Najlepiej jak nazwa będzie się wiązała z moim imieniem Bartek.

Z imieniem bartek aha to żeś mi powiedział.

Zazwyczaj nick jeśli chce się mieć kreatywny to wymyśla się go samemu biorąc pod uwagę zainteresowania, hobby, charakter itp a nie pyta o to na forum.

Mój KaRzahni wziął się z tego że uwielbiałem (i nadal lubię) tę pierwszą serię LEGO BIONICLE - no bo kto dzieciakowi zabroni? Zajeb***a była.

A i że swojego czasu byłem dość narwany i wpadałem na głupie pomysły to dobrałem sobie postać z tego uniwersum za mój nick.

<to "123" to przez to że na forum zajęli PF> A i aktualnie sam dokładam starań by stworzyć coś oryginalnego i chwytliwego a zaprawdę powiadam Ci - łatwe i przyjemne to nie jest ani ani a ty przychodzisz z taką propozycją na forum gdzie nikt Cię nie zna NO ALE TWÓJ WYBÓR.

Idę kontynuować swoją jakże filozoficzną pracę :lenny:  

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Gryffindor team

Każdy z zespołu z awatarem i nickiem jakiejś postaci :D

Power Rangers

Też każdy z innym awatarem i nickiem :D

Takie tematyczne robią największą furorę i są komiczne możesz zrobić taki team praktycznie do każdego filmu

Zapewnie już po lanie ale będziesz miał pomysł na przyszłość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...