Mysery Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam, jak stworzyć Server_attr na serwer do nowej mapki, jaki program potrzebuje? Odnośnik do komentarza
Quoris Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 WorldEditor, albo czyste templatki: http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/947042-release-64-server_attr-vorlagen.html Odnośnik do komentarza
Mysery Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 WorldEditor, albo czyste templatki: http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/947042-release-64-server_attr-vorlagen.html A możesz mi powiedzieć jak się to robi w worldEditor ? Odnośnik do komentarza
gromrob Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Większość generatorów attr generuje zjebane wersje, wiem po sobie bo miałem ten problem na moich serwerach i pisałem specjalnie pod to nowy generator. Nie chce mi się tego tłumaczyć, bo dużo pisania, ale attr to nic innego jak zwykły plik graficzny zawierający obszary, gdzie nie można np atakować etc. przykładowo mapa m1 powinna zawierać różne odcienie niebieskiego koloru, a po sprawdzeniu tego za pomocą mojego programu, attr z world editora nie dość że był obrócony o 180 stopni, to jeszcze był w 85% czarny. W takich przypadkach mogą być problemy z respem metinów/mobów etc. Odnośnik do komentarza
Mysery Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Miałem kiedys taki fajny program który jednym kliknięciem tworzył na podstawie mapy klientowej gotowe serwer_attr na serwer. Odnośnik do komentarza
von Lorenzo Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Możesz użyć również map_convertera od Terenzo bodajże. Odnośnik do komentarza
Mysery Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Możesz użyć również map_convertera od Terenzo bodajże. Ok dzięki Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.