ScoreBoard Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Cześć mam skrypt na pasek smoka lecz za bardzo nie chce działać , Errory : Brak Skript : 2.1.2 v Wildscript 1.8 for game version 1.7.9 Sqkuery : 3 Silnik : Spigot 1.7.10 Kod : - skrypt dobrze wytabowany on join: display "&6&lWpisz Kod &8:&a 678901" on bossbar with 75 percent by 10 seconds for player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuczo52 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Przecież pisałeś już dużo skryptów to powinieneś wiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ScoreBoard Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 @up Wiem , jeszcze nie do końca opanowałem WildSkript @dzikoysk Pomóż kolego bo podobno na WildSkript się znasz ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.