Major727 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Hej Mam taki problem Otoz gdy strzelam to czasami mi sie strzesie reka i nwm jak to opanować. Najczęściej tak jest jak gram pistolem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FailStunt Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opanuj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMPREDICTOR Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 FailStunt, to nie jest śmieszne. MOŻE być to zespół cieśni nadgarstka, ale przyda się diagnoza lekarza. Jeśli masz ZCN i go nie będziesz próbował leczyć będzie czekać cię rehabilitacja. Nie lubię Anime ALE TE AVATARY SĄ TAKIE ZA*EBISTE SUMA OSTRZEŻEŃ: 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 zwal sobie przed meczem, stres zejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski0202 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 FailStunt, to nie jest śmieszne. MOŻE być to zespół cieśni nadgarstka, ale przyda się diagnoza lekarza. Jeśli masz ZCN i go nie będziesz próbował leczyć będzie czekać cię rehabilitacja. *Wlasnie jesli nie bedzie to leczone, poprzez rehabilitacje to pozniej czeka go operacja. Generalnie polecam jakas pileczke antystresowa czy cos, ogolnie jakiegos gniotka, zeby go sciskac, dobre cwiczenie, po czasie powinien przestac bolec nadgarstek. Autorze, zmniejsz sensa, no bo co steam: /awesomeplayer1337 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonekeqq123 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Przestań fapać #Antywarn Zmniejsz sens, będzie mniej trzęsło. Zażycie jakieś tabletki na stres powinno pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy12345 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 tak samo mam jak mam 1vs1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metaukf Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 pójdź do lekarza najlepiej ponieważ może to być spowodowane niedoborem jakiegoś minerału czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kd224 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 http://www.mpcforum.pl/topic/1507063-problem-z-r%C4%99k%C4%85/?hl#entry12751072 tutaj jest temat gdize duzo komentarzy jest, moze se tam coś znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokman621 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Napij się coś mocniejszego to pewnie delirka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alti2 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Hej Mam taki problem Otoz gdy strzelam to czasami mi sie strzesie reka i nwm jak to opanować. Najczęściej tak jest jak gram pistolem. Zapewne masz zespol downa radze to leczyc lub sie zabic. Decyzja nalezy do cb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cola! Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Pograj troche wiecej dm. Powinno orzejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myaspera.pro Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 @GeneralOrzeszek - To nie to, ZCN objawia się bolącymi palcami, nadgarstkiem - nie ma tutaj drań czy czegoś. Najlepiej jest sie wyluzować - np. zrobić sobie małą przyjemność przed grą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cola! Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 @GeneralOrzeszek - To nie to, ZCN objawia się bolącymi palcami, nadgarstkiem - nie ma tutaj drań czy czegoś. Najlepiej jest sie wyluzować - np. zrobić sobie małą przyjemność przed grą Walenie konia przed gra ktora chcesz wygrac to najgorszy pomysl jaki mozesz miec. Wiem z doswiadczenia. Nie myslisz jestes nie skupiony taki rozjebany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alti2 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 @GeneralOrzeszek - To nie to, ZCN objawia się bolącymi palcami, nadgarstkiem - nie ma tutaj drań czy czegoś. Najlepiej jest sie wyluzować - np. zrobić sobie małą przyjemność przed grą Walenie konia przed gra ktora chcesz wygrac to najgorszy pomysl jaki mozesz miec. Wiem z doswiadczenia. Nie myslisz jestes nie skupiony taki rozjebany Wiesz to z doswiadczenia?. A co koledzy do cb przychodza w tym celu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.