Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trzęsie mi sie ręką

Major727

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FailStunt, to nie jest śmieszne. MOŻE być to zespół cieśni nadgarstka, ale przyda się diagnoza lekarza. Jeśli masz ZCN i go nie będziesz próbował leczyć będzie czekać cię rehabilitacja.

Nie lubię  Anime   :((

ALE TE AVATARY SĄ TAKIE

ZA*EBISTE

SUMA OSTRZEŻEŃ: 15

Opublikowano

FailStunt, to nie jest śmieszne. MOŻE być to zespół cieśni nadgarstka, ale przyda się diagnoza lekarza. Jeśli masz ZCN i go nie będziesz próbował leczyć będzie czekać cię rehabilitacja.

*Wlasnie jesli nie bedzie to leczone, poprzez rehabilitacje to pozniej czeka go operacja. Generalnie polecam jakas pileczke antystresowa czy cos, ogolnie jakiegos gniotka, zeby go sciskac, dobre cwiczenie, po czasie powinien przestac bolec nadgarstek. 

Autorze, zmniejsz sensa, no bo co 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

tak samo mam jak mam 1vs1 

graphic.png

Opublikowano

Hej

Mam taki problem

Otoz gdy strzelam to czasami mi sie strzesie reka i nwm jak to opanować. Najczęściej tak jest jak gram pistolem.

Zapewne masz zespol downa radze to leczyc lub sie zabic. Decyzja nalezy do cb

Opublikowano

@GeneralOrzeszek - To nie to, ZCN objawia się bolącymi palcami, nadgarstkiem - nie ma tutaj drań czy czegoś.

Najlepiej jest sie wyluzować - np. zrobić sobie małą przyjemność przed grą :)

Walenie konia przed gra ktora chcesz wygrac to najgorszy pomysl jaki mozesz miec. Wiem z doswiadczenia. Nie myslisz jestes nie skupiony taki rozjebany

Opublikowano

@GeneralOrzeszek - To nie to, ZCN objawia się bolącymi palcami, nadgarstkiem - nie ma tutaj drań czy czegoś.

Najlepiej jest sie wyluzować - np. zrobić sobie małą przyjemność przed grą :)

Walenie konia przed gra ktora chcesz wygrac to najgorszy pomysl jaki mozesz miec. Wiem z doswiadczenia. Nie myslisz jestes nie skupiony taki rozjebany

Wiesz to z doswiadczenia?. A co koledzy do cb przychodza w tym celu ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...