Skocz do zawartości

Trzęsie mi sie ręką

Rekomendowane odpowiedzi

FailStunt, to nie jest śmieszne. MOŻE być to zespół cieśni nadgarstka, ale przyda się diagnoza lekarza. Jeśli masz ZCN i go nie będziesz próbował leczyć będzie czekać cię rehabilitacja.

*Wlasnie jesli nie bedzie to leczone, poprzez rehabilitacje to pozniej czeka go operacja. Generalnie polecam jakas pileczke antystresowa czy cos, ogolnie jakiegos gniotka, zeby go sciskac, dobre cwiczenie, po czasie powinien przestac bolec nadgarstek. 

Autorze, zmniejsz sensa, no bo co 

steam: /awesomeplayer1337

@GeneralOrzeszek - To nie to, ZCN objawia się bolącymi palcami, nadgarstkiem - nie ma tutaj drań czy czegoś.

Najlepiej jest sie wyluzować - np. zrobić sobie małą przyjemność przed grą :)

Walenie konia przed gra ktora chcesz wygrac to najgorszy pomysl jaki mozesz miec. Wiem z doswiadczenia. Nie myslisz jestes nie skupiony taki rozjebany

@GeneralOrzeszek - To nie to, ZCN objawia się bolącymi palcami, nadgarstkiem - nie ma tutaj drań czy czegoś.

Najlepiej jest sie wyluzować - np. zrobić sobie małą przyjemność przed grą :)

Walenie konia przed gra ktora chcesz wygrac to najgorszy pomysl jaki mozesz miec. Wiem z doswiadczenia. Nie myslisz jestes nie skupiony taki rozjebany

Wiesz to z doswiadczenia?. A co koledzy do cb przychodza w tym celu ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Trzęsie mi sie ręką   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...