rafal3232 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Gdy by ktoś mial problem z mBotem oto link http://joysro.com/ dziala bez problemu sam używam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilsama1962 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Jakie jest haslo do wypakowania ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbrandi Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Robie wszystko prawidlowo i wywala mi taka dziwny blad : Koledzy graja normalnie,tylko u mnie taki problem,nie mam antywirusa ani nic innego. Dziwne nawet w necie nie ma takiego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSakuraxPL Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Antywirus usuwa ci pliki musisz dodać ten folder do wyjątków bądź wyłączyć antywirusa A sory nie doczytałem ,ze nie masz antywirusa hmm to nie wiem spróbuj pobrać i rozpakować jeszcze raz i zainstaluj net framewrok 4 nie zaszkodzi ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QuarK Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Dodaj skan, 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal3232 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 skan jest podany na stronie i hasło też..Skan to trzeci napis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martu Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 hejka, mam problem,odpalam bota wszystko super,kiedy wpisuje pasy zamyka klienta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manse7 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 dobra wszystko spoko tylko skile po turecku czy pojakiemus... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.