elemental5 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Siemka. Ostatnio dostalem bana za flame, to żeby się nie nudzić poszukałem w internecie jakiejś "listy kont". Było tam ich dość sporo, każde ze zweryfikowanym emailem. No to sobie wbiłem, grałem jakieś 2 tygodnie, nabilem sporo IP i kilka dywizji wskoczyłem. Ostatnie gry były sprzed roku. No dostałem UB na moim koncie to po 2 tygodniach przestalem grać. Ale czy mogę mieć z tego tytułu jakieś nieprzyjemności? Z jednej strony ktoś udostępnił te konto i nic nie zrobiłem (zresztą "polepszyłem" je grając tam). Ale z drugiej strony to jednak troche niepewność :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Niby jest to niedozwolone, ale nie dostaniesz za to bana. Graj spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzu. Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Nie, nie dostaniesz jakiejkolwiek blokady (ani nic podobnego) za takie coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elemental5 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Bardziej chodziło mi o to, czy account owner mógłby to zgłosić na policje (po emailu widziałem, że jest z polski). W sumie żadnych szkód nie wyrządziłem, a z tego co widziałem to gościu nigdy rp nie ładował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katatuki Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Nie, mnie za kradziez kont straszyli policja, ale nic sie nie stalo, a gry na inactive kontach sa grane tysiacami codziennie. Albicoolvod->Katatuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaktus. Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Regulamin LoL'a tego zabrania, ale w praktyce bardzo rzadko dostaje się bany za coś takiego. Trochę kiepsko, że znalazłeś to konto w internecie, dużo bezpieczniej byłoby grać na koncie znajomego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.