Loco Tranquilo Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Cześć, chciałbym wam podziękować za 150 subskrypcji Mam nadzieję, że nadal będziemy się tak rozwijać, a moje filmy będą stawać się lepsze pod względem jakości, bo wiem, że nie jest idealnie. Zapraszam do oglądania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Aviis_ Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Bardzo ładnie zmontowany filmik, czy będą się pojawiać jakieś filmy typu mm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Tranquilo Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Bardzo ładnie zmontowany filmik, czy będą się pojawiać jakieś filmy typu mm? Raczej nie. Mój sprzęt nie nadaje się do takich rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.