Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje npclist.txt atlasinfo.txt Virtualmt2

pawel199705

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie moge z tego serwera wyciognąć tych 2 plików potrzebne mi to do kamermoda zeby widziec itemy mapy itp 

tu jest poradnik jak musze to zrobic ale nie umiem wyciognąc   npclist.txt   atlasinfo.txt   

1. Ściagamyprogramarrow-10x10.png do wypakowywania: Download
2. Wypakowujemy zawartość do danego klienta serwera
3. Uruchamiamy klienta serwera
4. Wyskoczy okno Python Loader (jeśli nic nam nie wyskoczy przy uruchamianiu klienta, zmieniamy nazwe pythonloader.mix
4a. jeżeli nie wyskoczy okno to zmieniamy nazwe pliku python na logininfo i uruchammiamy klienta(tu komunikat nie wyskoczy) 

5. Powinien utworzyć nam 2 pliki npclist.txt(moby/npc) i atlasinfo.txt(wpisy do map)
6. Wklejamy npclist.txt do folderu mod, a atlasinfo.txt do głównego katalogu(w modzie 2012sf), w modzie 2011sf do folderu mod
7. Teraz wchodzimy do folderu pack klienta i kopiujemy pliki npc, npc2, monster, monster2 (głównie w tych plikach znajdują sie moby i npc) i wklejamy do folderu pack gdzie mamy zainstalowanego moda
7a. Lub kopiujemy cały folder pack do folderu gdzie mamy moda i podmieniamy, to na tyle. moby i mapy powinny być widoczne na modzie :)
7b. Możemy też sciągnąć map patcha(jest tam troche map), wkleić do moda i wrzucic te 2 pliki co wcześniej wypakowaliśmy z klienta.

jak to mam zroic ma ktos jakis pomysł???

Opublikowano

Ale w czym jest problem? W którym momencie? 

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

jak chce wyciognoc npclist i atlas info     wrzucam te pliki co mają wyciognoc te npclist atlasinfo   i jak uruchamiam klienta to z automatu tak jakby client mi je usówa i  nie mam pojecia jak to zrobic bo virtualmt2 ma takie zabezpieczenie ze jak mu cos dodasz w clienta to odrazu to usunie jak go włoczysz 

Opublikowano

podeslij rooty to ci wypakuje

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

z folderu pack pliki root.eix root.epk

Opublikowano

xyz

wysłałem na pw

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...