Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Kilka adc

blondyn135

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, postawnowiłem ,że zaczne uczyć się grać adc, potrzebuje buildów na kilku adc, co najpierw składać kiedy np pd.Wiecie takie pomocne rzeczy dla początkującego gracza.Interesują mnie buildy i tipy na tych adc

Vayne

Tristana

Caitlyn

Draven

Jhin

Lucian

Kalista

Ezreal

Tak jak pisałem, potrzebuje buildy do tych postaci, który itemek najpierw złożyć który następnie, kiedy lepiej wybrać ten a nie np ten, i jeszcze jakbyście mogli to tipy do tych postaci :D

Opublikowano

Vayne z reguły: Najpierw mieczyk za 1,3 k golda, potem całą kosę stattika, z wcześniej kupionego mieczyka robisz infinity edge, (Gdzieś wcześniej w międzyczasie upychasz buty), trzeci przedmiot to najczęściej phantom dancer, potem krwiopijec i last whisper, albo qss i last whisper.

Tristana i Caitlyn z reguły: Mieczyk za 1,3 k golda, potem huragan (cały), potem dokończenie tego miecza na infinity edge, na trzeci przedmiot rapid fire cannon, pozostałe itemy sytuacyjnie: krwiopijec, qss, botrk, last whisper, ga.

Przykładowy build dla ezreala: Łezka, sheen, gauntlet, rozwinięcie łezki dla AD, botrk, qss/ga/last whisper/krwiopijec.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...