LeeZakk Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Nazwa rzeczy: Konto z postacią w grze Margonem, 93w Metoda kontaktu: PW na MPC Opis rzeczy: Mam do sprzedania/zamiany owe konto. Oczekiwana/oferowana cena: W zależności czy z kasą (40m) czy nie. Rzecz do wymiany - do ustalenia. Jestem otwarty na wszelakie propozycje. Zdjęcia/inne informacje: Konto nigdy nie banowane, założone całe eq uni, miecz hero, nieobraźliwy nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4DoN(o)Fan4tyK Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Kiedy zostało założone konto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soanger Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Temat nieaktywny przez miesiąc, archiwum. Jeżeli będzie chciał go przywrócić, to napisz mi prywatną wiadomość. j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.