Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wypadł mi środek zęba, da radę odratować?

AszinoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie, a mianowicie wypadło mi wnętrze zęba! Na serio zewnętrzna strona z tego co widzę i czuje jest cała, dodam, że ząb jest martwy i miał na sobie plombę (odpadła ona+ część która była w środku). Może ktoś miał podobny problem ponieważ chciałbym jakoś to odratować a całkowite usunięcie zęba raczej nie jest czymś co chciałbym robić. Dobrze, że ten ząb jest martwy bo jutra święta i co ja bym poczoł jakby bolało, jak myślicie jaki będzie też koszt naprawy takiego czegoś? Ostatnio jak byłem u dentysty robić zęby to nie byłem pełnoletni i płaciło się jakieś 50zł za lepszą plombę (phi) a teraz? 

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Jak by ci mózg wypadł też zakładał byś temat co z nim zrobić albo jak go przymocować ?  

Idź do dentysty to ci powie, albo naprawi albo wywali do śmieci.  

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

potwierdzam slowa up@

kanalowo 2 wizyty 500 zl

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Nie słuchaj leszczy, do 50 zł za wypełnienie czymś środka xD p.s potwierdzone ;) 

A Wy tam wyżej, co wy mu mówicie o kanałowym jak napisał że ząb jest MARTWY. Kanałowe to zabijanie zęba ;) 

Mój sprzęt: Intel i5-4440, GTX 660 TwinFrozr, Corsair VS-550W

lovv.png

by Azb3sT^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...