Elitos Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Cześć mam takie pytanie w paczce z kodem jest może packer / unpacker do eix i epk ? Nie mam jak tego teraz sprawdzić a wiem że coś tam było. Na forum jest ich kilka ale jeśli tam jest to raczej bardziej pewny Odnośnik do komentarza
Temperaturek ♥ Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 W jakim sensie bardziej pewny? Unpacker to unpacker co za różnica, masz eternexusa wystarczy... Zajebisty. Odnośnik do komentarza
Elitos Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 W sensie unpacker obojętnie raczej ale pakowanie czasami z tych programów lubi coś uszkodzić Odnośnik do komentarza
kamil2321 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 W jakim sensie bardziej pewny? Unpacker to unpacker co za różnica, masz eternexusa wystarczy...I nie dziw się że nigdy nie postawisz serwa z odbugowanym klientem. Eternexus nie powinien istnieć....... Jest do bani. W sensie unpacker obojętnie raczej ale pakowanie czasami z tych programów lubi coś uszkodzićPolecam sprawdzonego przeze mnie epack32 od Terenzo. Jedyny godny uwagi. Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) 300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00 400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00 Odnośnik do komentarza
Elitos Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Epacka testowałem jak dla mnie jest średni bo do szarf czy tak wizerunków jest inny typ itemów i raczej trzeba mieć własnego packera Odnośnik do komentarza
Intern Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 @up Jeśli chcesz dodać nowe typy przedmiotow jak szarfy czy nakladki na bronie w source > tools masz katalog dumpproto żeby nim pakowac z nowymi typami (item_proto). A do pakowania eix/epk to oczywiście epack32 Odnośnik do komentarza
Elitos Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 O to trzeba ogarnąć a packer do eix/epk jest w tej paczce z kodem ? Bo niby jakieś make pack, eter pack itd jest. Odnośnik do komentarza
Elitos Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 F5 (po miesiącu)... Sprawdzałem i make pack niby pakuje. Jest gdzieś wersja do kompilacji czy tylko ten gotowy ? I jeszcze takie pytanie niby są pliki py i pyc to da rade zrobić tym python.exe ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.