Skocz do zawartości

H1z1 mało FPS (co wymienić)

sobentique

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Posiadam następujący sprzęt:

Procesor- i3-4170, 3.7GHz, 3MB, BOX (BX80646I34170)

Kartę graficzną - Radeon R9 200 series

Płyta główna -ASRock B85 Anniversary, B85, DualDDR3-1600, GBLAN, D-SUB, DVI, HDMI, ATX - na wypadek gdybyście zaproponowali coś wymienić zapewne procek :p

RAM - 16 GB

Zasilacz - jakiś ocz 500 w - staaary jak świat

Będę wdzięczny za wszelkie sugestie w grze mam 35-60 FPS gdy prawie nic się nie dzieje natomiast podczas akcji ścina nie da się trafić z pompy, lądując ścina chwilę "wisze" w miejscu że spadochronem zanim wyląduje...

Pozdrawiam

nie juz troche gram :P render sobie zmienam bindami wszystko na low rodzialke tez zmniejszylem do 1600x900

A próbowałeś zmniejszać render quality? Gorsza grafika ale wiecej fps. Możesz też coś w ustawieniach karty graficznej poszperać. Zmienić z jakości na wydajność czy coś, nie znam sie na radeonach.

Jak nie działa to nic już nie zrobisz z tym raczej. Ja mam i5 760, gtx 550 Ti, 8gb ram, ssd i na 1600x900 60-70% render quality i 500 render distance ledwo co po 60 fpsow.

Spróbuj ustawić sobie też w useroptions stałą liczbe fpsów maxymalną, to ograniczy spadki i lagi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum H1z1 mało FPS (co wymienić)   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...