Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Zyra na midzie

UpssErroR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zacząłem swego czasu mainować ostatnio Zyre na supporcie, niestety mocno utknąłem w s1 no jakoś nie mogę się przebić do tego golda. 

Zastanawiam się czy przejść tą Zyrą na mida? Na kilka meczy chociażby aby wejść do tego golda...

Czy ta postać wgl ma jakąkolwiek rację bytu i jest w jakiś sposób sensowna na takim elo?

Proszę mi nie pisać odpowiedzi typu "to wszystko zależy jak grasz" itp. Bo to tylko sztuczne nabijanie postów...

Opublikowano

Taka prawda wszystko zależy od tego jak zagrasz :D Zyra natomiast słynie z tego, że jest to poke na supporcie czyli analogicznie do Karmy.. Karma jest grana na midzie Zyra tak samo :) Na dodatek Silver 1, nie jest to zbyt wymagająca liga, moim zdaniem warto spróbować :)

Opublikowano

Imo warto sprobowac. Mainowalem troche zyre i uwazam ze sie na mida nie nadaje, ale w silverze do golda da rade ja dograc jesli dobrze sie czujesz. Nie nadaje sie wedlug mnie bo  sa po prostu lepsze picki. Pamietaj ze zyra masz duzo slabych match upow na midzie.

Opublikowano

Prawda taka że na tych rangach można nawet grać Soraką na midzie. Jak masz ochote i widzisz że dobrze ci idzie to graj nią śmiało

Opublikowano

To nie jest głupi pomysł, możesz tym dobrze zaskoczyć przeciwnika..

Dla przykładu Sogu, mój ziomek, gra karmą na topie pod full tank'a i keruje mocno gierki.

Więc próbuj i nie zniechęcaj się po pierwszej przegranej grze.

Opublikowano

Wszystko jest dobre :D Ja np jestem sobie w P1 i pogrywam twitchem na midzie, o dziwo dziala :D Zyra jak najbardziej tez sie sprawdzi

U mad m8?

Opublikowano

Ja sezon temu przed wejściem do diamentu grałem rengarem na supporcie pod trinity force i zhony'e, także climbowanie Zyrą jest tym bardziej prawdopodobne x'D

Zyra ma porządny wave clear, troszkę cc, niezłe zasięgi, sporo aoe. Jej największą wadą będzie prawdopodobnie to, że jest podatna na ganki ze względu na małą ilość zdrowia i brak mobilności, także będziesz musiał grać bardzo ostrożnie.

Myślę, że najlepiej będzie jeżeli spróbujesz nią pograć najpierw na normalkach : >

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...