kacperdom Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Cześć wszystkim! Otóż moje aktualne słuchawki trafił szlag więc chciałem kupić nowe do ok. 350-400zł i tak się długo zastanawiałem nad: Steelseries v3 Prime, Razer Kraken USB czy też, Chroma 7.1, Steelseries 200 lub 150, Sharkoon Shark MPCforum H10, H30 i H40, Sharkoon Rush ER2 no i oczywiście A4Tech Bloody. Propozycji jest dużo. Sprawdzałem recenzje każdych słuchawek i okazuje się że każda ma jakiś minus, chciałbym wiedzieć które wy najbardziej polecacie. Na czym mi zależy? Głownie na jakości dźwięku ofc, nie najgorszym mikrofonie. Będę ich używać do lola i inny gier typu RPG, shotery itd. Nie będzie to CS:GO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofnowak Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Żadna z nich. Jaka masz kartę muzyczną? W okolicach tej cenie możesz dostać HyperX Cloud lepszy od tych co podałeś. http://www.x-kom.pl/p/190028-sluchawki-przewodowe-hyperx-cloud-headset-czarne.html Polecane słuchawki! Superlux HD681Superlux HD669 - Mam polecam! HyperX Cloud I i Alpha i Stringer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.