Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką grę najlepiej kupić?

opkop12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wedlug mnie wiecej godzin fajnych spedzisz w Diablo 3 (fajnie jakbys reaper of souls od razu nabyl), wybierz to co bardziej chcesz, bo szczerze mowiac obie gry nie beda zle, wiec ciezko stwierdzic.

Tak czy siak, moj glos na diablo. (o ile nie katowales na PC, moze sie nie znam, ale nie wiem czy bedziesz mial czego nowego szukac). 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Wedlug mnie wiecej godzin fajnych spedzisz w Diablo 3 (fajnie jakbys reaper of souls od razu nabyl), wybierz to co bardziej chcesz, bo szczerze mowiac obie gry nie beda zle, wiec ciezko stwierdzic.

Tak czy siak, moj glos na diablo. (o ile nie katowales na PC, moze sie nie znam, ale nie wiem czy bedziesz mial czego nowego szukac). 

Sam w diablo na pc grałem tylko w startera,tak z reaper of souls bo na ps4 jest tylko edycja dostępna z tym dodatkiem

Opublikowano

No to chyba masz juz odpowiedz, doom to tak na prawde inna gra, szuter taki typowy, jak masz inne strzelanki hehe to wez diablo, wszyscy propsuja. Ogolnie wersja na konsole lepsza od PC o tyle, ze nie ma kupna za hajs itemkow. 

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...