Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tak na szybko! STA-2 i SP czy Lowe , T34?

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka . Tutaj pisze w sprawie albo inaczej w imieniu mojego kumpla ponieważ posiada 17tyś złota na wocie i nie wie co kupić czy kupić STA-2 i SP + konto premium czy tylko jedną 8 np. T34 czy Lowe. Niestety nie gra cieżkimi niemcami czy tam amerykańskimi... niszczarki i średnie.

Opublikowano

A da rade coś zarobić tymi dwoma tankami?

Opublikowano

Każdym 8 tierem Premium się zarabia, ale liczy się "demydź" :)   Niech się kolega zastanowi, jakie czołgi mu potrzebne, bo np. jak nie ma w ogole zrobionych Niemców, a kupi Lowe to na c**j mu ? Jak kupuje premke to też z myślą o zrobieniu sobie załogi i żeby dobrze się grało.

Opublikowano

Ma Type 61 Japoński i planuje robić linie medow francuzów jeszcze... oraz linie med.. amerykanskich...

Opublikowano

Premki 8 tieru kupowałbym jak będzie zniżka 15%. Ostatnio skończyła się  1 stycznia, ale co jakiś czas są kolejne.

Trochę info o koledze zapodaj, tzn. ile bitew, jakie doświadczenie, jakie nacje i czołgi expi, jakie czołgi lubi itd.

Z premkami zawsze wybierałem tak by szkolić w nich załogę, w drugiej kolejności fun i zarobki.

STA-2 przyjemny czołg, SP sporego buffa do peny dostał, więc jak nie przeszkadza jego mobilność to też dobry wybór. Rozważyłbym, też FCM, AMX CDC, T-54 mod.1.

Z TD to SU-122-44 bardzo fajny ale to tier 7.

Koniecznie chce tylko 8 tiery?

Wybrałbym:

AMX CDC i T-54 mod.1 lub STA-2 (no miałbym teraz zagwozdkę bo STA-2 ma lepszą penetrację od Ruska).

Jak ma ciężkie Francuzy to obowiązkowo FCM'a - świetny czołg, gra się jak medem, dobrze zarabia.

SP ja osobiście bym olał bo nie lubię tak niemobilnych pseudo medów (buff do peny trochę za mało jak dla mnie).

Jakby brał na znizce 15% to spokojnie na FCM'a i AMX CDC by mu starczyło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...