Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

<Problem>Mój Serwer Metin2 Hamachi Blad

steepnicki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo!Mam taki problem a mianowicie gdy zalacze swoj serwer na chinskim cliencie nie chce mnie polaczyc ale to nic gdy zrobilem spolszczenie to nareszcie sie zalogowalem ale ladowalo okolo 10 min.I tu moje pytanie czy da się to naprawić?

A teraz drugi problem mój kolega chcial pograc ze mna wyslalem mu spolszczenie i gdy sie loguje to ma blad podczas laczenia sie z serwerem .Oczywiście jest on polaczony z siecia Hamachi?

Czy da się to jakos naprawic?Czy moze zle spolszczenie czytalem ze ja mam miec spolszczenie z koncówka .100 a kolega z moja normalna koncówka czyli jak moja koncówka jest .86 to mam mu zrobil spolszczenie z koncówka .86?Czy to prawda

P.S.

Sory za ortografie lecz nie jestem w niej dobry.

Aha i prosze moderatorów jak to możliwe o zmiane z <PROBLEM> NA [PROBLEM] BO MI SIE POMYLILO.

1325607230-U48159.gif
Opublikowano

może za słaby procek | net ?

Na chinolu dałeś dobre ip w mc.txt ?

Co do kolegi to musi mieć IP z normalną końcówką, nie z .100...

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Procek AMD Athlon 64x2 dwurdzeniowy 2.4 gb wiec mysle ze nie za slaby w chinolu sprawdzalem 4 razy za kazdym razem to samo w mc.txt dalem dobre ip net mam 56kb.

1325607230-U48159.gif
Opublikowano

Hmm z tego co widze procesor itd jest dobry ale net za słaby, na 562 kb/s nie pociagniesz duzo ludzi;/

A na maszynie sprawdzales czy niemasz przypadkiem connection refused?

A co do spol tak musisz mu zrobic z normal koncowka.

P.S jakiego masz portmapa?

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Pierwszy problem. Przed wpisaniem ./start wpisz /etc/rc.d/netif restart i nie rób reboot. Gdy pokażą się komunikaty Network is Unreachable odczekaj chwile.

Drugo. On powinien miec normalna koncowke. Odblokuj porty w PortMap : 11002, 13000, 13001, 13002, 13003, 13004, 13061, 13099

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

To raczej wina neta nie będzie ^^ On wogule nie powinien mieć lagów . Może zamkinij jakieś procesy niepotrzebne ... Moze masz jakiegoś wirusa

2mg3y3k.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...