Skocz do zawartości

Pełna kolekcja kart - PS4

ActiZz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam problem z zadaniem i trofum " Pełna kolekcja kart " brakuje mi 4 kart w VELEN a skończyłem questa związanego z ogrywaniem karczmarzy i tych co polecił Baron. Kupiłem też wszystkie karty od handlarzy. Poradnik brałem z eurogamera, jednemu handlarzowi brakowalo 2 kart ( wątpie żeby gra była zbugowana , pewnie bład w poradniku ) Czy może mieć to związek z tym, że nie ukończylem wielkiego turnieju w passiflorze i misji od zoltana? 

Tak, może. Właśnie takie questy, takie duże questy jak Turniej w passiflorze, czy turniej w dodatku Krew i Wino itp są bardzo ważne. Na takich turniejach jest dużo potyczek, więc dużo kart można zdobyć, a przeważnie ostatnia finałowa walka daję fajne karty. Karty które kupujesz u handlarzy to przeważnie śmieci, podstawowe karty.

Dużo kart jest po prostu losowo. To ze np ktoś u tej osoby wygrał jakąś kartę, nie znaczy, że ty wygrasz taką samą, np u handlarza. A zadanie o kartę z Zoltanem początkuje zadanie, które polega na grze w gwinta "z przyjaciółmi". Więc wtedy też trochę kart zdobywasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Pełna kolekcja kart   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...