ActiZz Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Witam, mam problem z zadaniem i trofum " Pełna kolekcja kart " brakuje mi 4 kart w VELEN a skończyłem questa związanego z ogrywaniem karczmarzy i tych co polecił Baron. Kupiłem też wszystkie karty od handlarzy. Poradnik brałem z eurogamera, jednemu handlarzowi brakowalo 2 kart ( wątpie żeby gra była zbugowana , pewnie bład w poradniku ) Czy może mieć to związek z tym, że nie ukończylem wielkiego turnieju w passiflorze i misji od zoltana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aresorek Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Tak, może. Właśnie takie questy, takie duże questy jak Turniej w passiflorze, czy turniej w dodatku Krew i Wino itp są bardzo ważne. Na takich turniejach jest dużo potyczek, więc dużo kart można zdobyć, a przeważnie ostatnia finałowa walka daję fajne karty. Karty które kupujesz u handlarzy to przeważnie śmieci, podstawowe karty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ActiZz Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Problem w tym, ze według rozpiski dostane 1 kartę z tego turnieju passiflory. Wszystkie inne mam to w dalszym ciągu zostaną 3 :/? Gdzie one? Wsiąkły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aresorek Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Dużo kart jest po prostu losowo. To ze np ktoś u tej osoby wygrał jakąś kartę, nie znaczy, że ty wygrasz taką samą, np u handlarza. A zadanie o kartę z Zoltanem początkuje zadanie, które polega na grze w gwinta "z przyjaciółmi". Więc wtedy też trochę kart zdobywasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.