Ememenss Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 K***a.. byłem top9 i mnie nagle wyjebało z samochodu i dało freeze, i nic nie mogłem robić po za użyciem apteczki i skakaniem... zdechłem w gazie i gierka w pizdu.. Jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza
klejmagic Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Słaby internet w połączeniu z bugiem. Odnośnik do komentarza
Ememenss Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Słaby internet w połączeniu z bugiem. Po chuju słaby jak w żadnej grze internetowej nigdy nie miałem laga spowodowanego internetem. Odnośnik do komentarza
klejmagic Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Wystarczy, że rozłączy Cię na sekundę. Na reddicie czytałem o dokładnie takich samych przypadkach. Musisz czekać aż to naprawią. Odnośnik do komentarza
Dawid-Axe Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 też tak miałem gdy grałem na necie z 2mb gdy teraz mam 30 mb tylko raz mi sie ten bug zrobił ale po jakies 1 min wróciłem spowrotem do samochodu i grelem normalnie "Ave Ja" Odnośnik do komentarza
Czarownik Chudi Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Jak masz cos takiego. Odlącz i podłącz neta. Czasami pomaga. Odnośnik do komentarza
Ememenss Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Jak masz cos takiego. Odlącz i podłącz neta. Czasami pomaga. nie pomaga Odnośnik do komentarza
chudy1507 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 H1Z1 - Early Access Są to po prostu błędy gry, czasem same znikają, a czasem nie. Jeśli masz to w każdej "rundzie" to spróbuj zrobić reinstall + usunąć i stworzyć nową postać. Pomogłem? Zostaw plusika (+)! Dzięki! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.