_eMek_ Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Witam mam na oku te postacie irelia topkennen toporianna mid jhin adc czy oplaca sie je kupywac na te linnie? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaktus. Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Kennen w następnym patchu dostaje nerfa, co do Irelki to wydaje mi się, że są atm lepsze postacie na top lane jak np. Nautilius, czy poppy. Jhin w sumie nie jest zły, ale najlepszym wyborem moim zdaniem będzie orianna. Spory zasięg, dużo obrażeń aoe, silna w walkach drużynowych, tarcza, proste last hit'y jak na ap carry ze względu na umiejętność bierną. Wymaga kilku gier, żeby mądrze operować jej kulką, ale warto poświęcić jej trochę uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSulker Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Ja tam polecam jhina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.