SpeedFan Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 1. Czy jest możliwość, że poprawią te odznakę czy zostanie taki bohomaz do końca roku? wg mnie to najbrzydsza odznaka jaka do tej pory wyszła, a mianowicie za dużo elementów, zbyt cukierkowy złoty kolor i do tego wygląd prosto z painta w przeciwieństwie do poprzednich odznak (w miarę realistyczne) 2. Czy orientuję się ktoś ile dokładnie można otrzymać expa tygodniowo (wykluczając zmniejszony mnożnik), bo coś tam liczyłem w przybliżeniu i wyszło mi, że dzięki cotygodniowemu expowi + 2 operacjom w ciągu roku można wbić ok 200lvli (5upgradów odznaki), więc załóżmy jeśli 1 stycznia odbiorę odznakę 2017 mogę ją ulepszyć 5x, czyli otrzymam wersję czerwoną, a finalna wersja jest czarna, więc jak ją mamy niby zdobyć? Granie na zmniejszonym mnożniku odpada bo 40lvli to 2380 wygranych MM, czyli 45 dodatkowych wygranych meczy tygodniowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyggative Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 1. Raczej nie, należy mieć nadzieje, że za rok będzie lepiej. 2. Sam jestem ciekaw kto to wymyślił, na pewno się da, ale moim zdaniem powinni ten system ulepszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.