Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skyrim - Szukam spolszczenia kinowego

pannikodem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, poszukuję tzw. spolszczenia do gry (Legendary Edition)

Widziałem już sporo tematów, jednak interesują mnie tylko napisy (wyświetlane przy dialogach), dialogi wolę posiadać oryginalne - czyli angielskie.

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano

Mógłbyś po prostu zainstalować Special Edition, ale z drugiej strony tam jest do wyboru tylko dubbing, czyli trzeba wybrać pełną angielską i wgrać spolszczone napisy. Nic nie udało mi się znaleźć (jeszcze będę szukał), ale na Twoim miejscu szukałbym spolszczenia od elamigos. Swego czasu tego używałem.

Opublikowano

Special Edition?

Nie posiadam, a nigdzie upgrade'u znaleźć nie mogę.

Jak już, to mogę przeboleć ten dubbing... Głównie chcę wiedzieć skąd pobrać oraz mieć jakąś krótką instrukcję (może być zawarta)

Byle by działało xD

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano

Każdy posiadacz Legendary Edition ma Special Edition (chyba, że nabyłeś LE po premierze, wtedy chyba nie masz). Tutaj coś znalazłem, nie wiem czy działa https://mega.nz/#!0MZXBCzK!ZdHglgMPf5D20B4W4MOp_k0TtWNB0zB_jQ-sPICjvYo+ skan https://www.virustotal.com/pl/file/b7fb3299811169a64b4f8acd8fa50efe6671778173400cf618e6940110406083/analysis/1483556297/. Posiadam .exe ze spolszczeniem, ale mój internet nie pozwoli mi tego wrzucić. Jak niczego nie znajdziesz to się ew. poświęcę, bo jednak upload mam większy od downloadu. 

Opublikowano

Dzięki za chęci, ale to tylko spolszcza gui i menu :/

Jeżeli nie chcesz tracić internetu, to mogę poczekać na odpowiedź innych...

PS Gra kupiona w czwartek :v

MKfY45t.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...