benzema17 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Witam. Tak jak w temacie, szukam działającego mobbera i expbota działających na zasadzie/podobnie jak ten w m2bob //Geoning Odnośnik do komentarza
R3public Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Takie funkcje posiadają MH od Cyca jak i Siela, tylko nie wiem czy tam działają. Lalker1 podobnie, działa na większość serwerów prywatnych. Odnośnik do komentarza
CycekTeam Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Takie funkcje posiadają MH od Cyca jak i Siela, tylko nie wiem czy tam działają. Lalker1 podobnie, działa na większość serwerów prywatnych. MH od siela na 100% działa właśnie to sprawdziłem. Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych. Odnośnik do komentarza
Marchewa™ Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Nie działa bo wyrzuca klienta MH od Siela czemu wprowadzasz w błąd. Odnośnik do komentarza
benzema17 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Nie działa bo wyrzuca klienta MH od Siela czemu wprowadzasz w błąd. mi też działa ;0 Tylko, że podane wyżej expboty nawet ciężko porównywać do m2boba //Geoning Odnośnik do komentarza
R3public Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Nie działa bo wyrzuca klienta MH od Siela czemu wprowadzasz w błąd. Sprawdź, czy dokładnie przepisałeś nazwę okienka, nie zapominając o końcówce .exe (czy tam .bin, zależnie jak jest w managerze zadań). A jak wyrzuca, to spróbuj zainjectować w momencie logowania, albo po wyborze postaci (przed okienkiem ładowania do gry). Odnośnik do komentarza
Koles. Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 ja tam na lalakerze jade, tylko nie wiem czy ten Gm detector działa Odnośnik do komentarza
Marchewa™ Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 No właśnie nie ważne jakiego MH włącze mi lalaker nie ogarnia wgl. MH od Siela wyrzuca mi okienko gry nawet jak nie zainjectuje po prostu jak coś mam włączone do wstrzykiwania od razu Cllasic mi sie wyłącza ... tak samo jak Chack Engine włącze to wywala mi okienko gry... A jak mam incjector od siela wlaczony.. pozniej wlaczam Classica przez patchera laduje sie wpisuje w mh siela game.bin to pisze ze biblioteke zaladowalo, ale wyskakuje tez, że program przestał działa (Classicmt2) No i o co w tym chodzi ? Nawet jak zaloguje postac i wlacze jako admin MH Sielu to wywala no kurde co jest Win7 Odnośnik do komentarza
benzema17 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 ja tam na lalakerze jade, tylko nie wiem czy ten Gm detector działa skąd brałeś? ja wstrzykuje .dll i nic nie działa //Geoning Odnośnik do komentarza
bambii2 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 podlinkuje ktos aktualna wersje wyzej wymienionych dzialajacych hackow na classicu? Odnośnik do komentarza
Gienek177 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Tak jak Pan wyżej, najbardziej zależy mi na mobber hack ZjaranaPanda Odnośnik do komentarza
Ksiaze154 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Podbijam,sam zaczalem gre na Classicu i jakies cheaty by sie przydaly. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.