Skocz do zawartości

Szukam mobber i expbot Classicmt2

benzema17

Rekomendowane odpowiedzi

Takie funkcje posiadają MH od Cyca jak i Siela, tylko nie wiem czy tam działają. Lalker1 podobnie, działa na większość serwerów prywatnych.

MH od siela na 100% działa właśnie to sprawdziłem.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Nie działa bo wyrzuca klienta MH od Siela czemu wprowadzasz w błąd.

Sprawdź, czy dokładnie przepisałeś nazwę okienka, nie zapominając o końcówce .exe (czy tam .bin, zależnie jak jest w managerze zadań).

A jak wyrzuca, to spróbuj zainjectować w momencie logowania, albo po wyborze postaci (przed okienkiem ładowania do gry).

­

No właśnie nie ważne jakiego MH włącze mi lalaker nie ogarnia wgl. MH od Siela wyrzuca mi okienko gry nawet jak nie zainjectuje o.O po prostu jak coś mam włączone do wstrzykiwania od razu Cllasic mi sie wyłącza ... o.O tak samo jak Chack Engine włącze to wywala mi okienko gry...

A jak mam incjector od siela wlaczony.. pozniej wlaczam Classica przez patchera laduje sie wpisuje w mh siela game.bin to pisze ze biblioteke zaladowalo, ale wyskakuje tez, że program przestał działa (Classicmt2)

No i o co w tym chodzi ?

Nawet jak zaloguje postac i wlacze jako admin MH Sielu to wywala no kurde co jest Win7

cooltext1_wrhasrw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Szukam mobber i expbot Classicmt2   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...