Marcus175 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Temat do zamknięcia , wyjaśniony Odnośnik do komentarza
Galnik Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Witaj. Najlepszy serwer MoPa (najwięcej w nim działa ) to https://www.wow-freakz.com/ znajdziesz jakieś polskie gildie jest kilka w Ally ale po stronie Hordy chyba więcej z tego co mi wiadomo. Na serwerze warmane gra najwięcej polaków, dużo przeszło tam z sunwella itp itd. Jak grałem na nim z rok temu to miał sporo bugów nie wiem jak teraz Odnośnik do komentarza
Marcus175 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 ok , właśnie także tego znalazłem wowa najlepszego , a na legionie są jakieś serwery polecane ( nie blackhand) path 7.1.x najlepiej Odnośnik do komentarza
Tivos Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 legion jest nowym dodatkiem, są serwery, ale dla mnie są niegrywalne Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.