Tehan I Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Witam. Mam pytanie odnośnie plików netmetina.. znalazłem je na dysku. Postanowiłem zainstalować bo chciałem sprawdzić jak wyglądają mapy w grze a nie tylko te w world editor a o ile dobrze wiem to tam jest właśnie nowa wersja granny i nawet binka już przygotowana a nic więcej mi nie potrzeba.. chciałem się dowiedzieć jakie jest hasło do tych plików a mianowicie do mysql bo do maszyny loguję się bez problemu a mysql coś nie idzie Odnośnik do komentarza
Luke Evans Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Na jakich plikach pracujesz ? Jeżeli terenzo to " metineth " <-- do mysql Aniela Bogusz [*] Odnośnik do komentarza
Grundig IT Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Nie ma wcale żadnego hasła, bo bazy były wrzucane luzem. Odnośnik do komentarza
Tehan I Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 # Można zamknąć Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.