wojtas4561 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Siema ostatni grając w CS'a na smurf koncie zauważyłem, że pewien gracz z przeciwnej drużyny otrzymał bana, lecz nie pisało w nim na ile tylko (zacytuję) "Gracz xyz opuścił mecz i otrzymał karę czasową na wyszukiwanie gier w trybe turniejowym o długo". Moje pytanie brzmi na ile ten gracz mógł bana dostać? Screen -> https://zapodaj.net/eac579f076df5.jpg.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Mógł dostać bana na 30 minut, 1h lub 7 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juutuu Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Po niebieskim ekranie dostałem na 24h, więc różnie to może być j/w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.