Niunia :3 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Witam. Mam taki problem mój brat jak przenosił subwoofer to musiał odplątać kable i wynieś go z głośnikami odłączyć od prądu ale później się okazało że już nie trzeba zamontował znowu głośniki działają a subwoofer nie działa a jest wszystko przypięte może kablami poruszać ale już to robiłem co zrobić proszę o pomoc! Model Subwoofer : Logitech 2.1 Z313 http://www.x-kom.pl/p/56573-glosniki-komputerowe-logitech-21-z313.html?gclid=Cj0KEQiAtK3DBRCBxt-Yxduq5p4BEiQAbFiaPbhe2Nwdtc7z5wBk89IrAAW5T58ln118tVypfweNGykaAuvL8P8HAQ Takie tylko że sam subwoofer nie działa Proszę o pomoc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niunia :3 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 HELP!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niunia :3 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Do zamknięcia naprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.