Skocz do zawartości

[BoL][Inne] Aktualna sytuacja

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, wracam po rocznej przerwie od LOLA i mam pytanie, jak wygląda teraz sytuacja z bolem? kiedy odchodziłem można było kupić vipa dzięki któremu odpalałeś wszystkie płatne skrypty, jak jest teraz? powstały jakieś nowe lepsze programy lub możliwości otrzymania bola cracked z paid skryptami?

no jeżeli chcesz płacić za czity to zdecydowanie na pierwszym miejscu jest leaguesharp, on jest po prostu idealny moim zdaniem ^^ w bolu nie wiem jak jest teraz, ale kiedyś było dużo pierdolenia się z tym wszystkim, bo musiałeś wgrać skrypt np sac, potem jakieś pluginy do tego, potem w jakieś biblioteki się bawić itd itd, a w szarpie instalujesz skrypt i wszystko śmiga ;d z darmowych czitów natomiast najlepsze było elobuddy + poraio... mówię było, bo narazie robie sobie przerwe od lola, więc nie wiem mogą tam już wyskakiwać jakieś bugsplaty czy coś, no ale za free to jest najlepsze ^^

a co do craków to w sumie trudno powiedzieć, na nulled nie widze bola w ogóle, więc pewnie nigdzie nie ma cracka do niego, ale mogę się mylić ^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Leaguesharp najlepszy i warty swojej ceny, to jakieś 2 złote na dzień wychodzi, idealny orbwalking i dopracowane skrypty.
BoL kosztuje więcej, darmowe skrypty są spoko, ale do tych z L# im brakuje a za te płatne łacznie trzeba dużo wybulić, według mnie się nie opłaca.
EloBuddy + PortAIO spoko opcja jeżeli nie chce się wydawać kasy na cheaty, działa lepiej niż skrypty zrobione pod EloBuddy, ale nadal nie dorównuje tym z L#

Trzeba się też liczyć z dużą szansą na bana, grając z Evadem na nowym koncie pewnie nawet nie zdążysz dobić 30 lvla i już konto perma wyłapie, skrypty już są ogólnie znane i bardzo łatwo rozpoznawalne przez ludzi ogarniających temat, bana jak już dostaniesz to na 99% przez reporty za cheating.

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [BoL][Inne] Aktualna sytuacja   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...