Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Serwer do bocenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje serwera na który mdam radę postawić exp bota do lola co by mi konto wyexpił. Może być płatne ale najlepiej darmowe albo jakieś bardzo tanie. Z góry dziekuję za pomoc :)

BRAK

Opublikowano

A nie lepiej po prostu kupić takiego bota bez potrzeby wykupywania serwera i stawiania tam exp bota? A skoro już chcesz bocić to poszukaj w dziale z botami odpowiedniego programu dla siebie, chwila roboty i będziesz miał expione konto. Bo imo to trochę bez sensu, żeby kupować serwer, potem bota na serwer i to odpalić. Mogę się mylić ale takich exp botów to nie stawia się na serwerach tylko to pobierasz bota, ustawiasz co trzeba i on Ci expi. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Mogę się mylić ale takich exp botów to nie stawia się na serwerach tylko to pobierasz bota, ustawiasz co trzeba i on Ci expi. 

Zgaduję, że stawiając na serwerze nie musiałbyś mieć włączonego komputera lub twój komputer nie byłby obciążony botem więc mógłbyś go wykorzystywać bez problemów.

Temat raczej do pogaduszek lub elektroniki

"Forget the 72 virgins. If I blow myself up in a crowded restaurant, I think I’m asking for a plate of these babies."

Opublikowano

Powiem tak, odpuść sobie. To tego jest potrzebny potężny VPS, bądź nawet dedyk z Windowsem. W kwocie 1000 zł raczej się nie zmieścisz.(miesięcznie) :)

Opublikowano

Powiem tak, odpuść sobie. To tego jest potrzebny potężny VPS, bądź nawet dedyk z Windowsem. W kwocie 1000 zł raczej się nie zmieścisz.(miesięcznie) :)

Zabawny jesteś :D

@topic miałem już okazję wykupić taki serwer i płaciłem 260zł za miesiąc ale jest to nieopłacalne żeby tylko pobocić, chyba że zamierzasz robić to masowo a potem sprzedawać po 20 zł np. za konto to może wyjdziesz na 0 ale szanse są małe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...