Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Main na midzie

Sith Inqusitor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chcę wreszcie znaleźć maina i najlepiej czuję się na środkowej alejce. Która z postaci :

Diana

Katarina

Viktor

Ekko

LeBlanc

najlepiej fituje się teraz w mecie i jest useful? Te wszystkie postacie bardzo pasują do mojego stylu gry, uwielbiam destrukcyjny DMG, a nie mogę się zdecydować, który z nich będzie TYM championem. Pomożecie?

Opublikowano

Według mnie Dianą się łatwo idzie nafidować jak i lb/ekko. Ja nie nawidze grać na jakieś otp lb, bo jest tragedia bardzo...

Opublikowano

Diana oraz Viktor bedzie teraz dobrym wyborem.

A tak ogolnie to polecam Orianne, którą bardzo przyjemnie się gra i Q co 2 sekundy no i wiesz. Taktyczna postać, która musi być ostrożna, ale jak już pierd**nie to zaboli :v.

Te 3 postacie są takie, że w low elo czyli brąż/silver/gold nie będzie umiała zbytnio zkontrować ich.

Opublikowano

Viktor posiada mnóstwo obrażeń po ulepszeniu "E", oraz świetny outpush linii, posiada tylko jedną umiejętność którą można łatwo ominąć, cc, dużo aoe obrażeń. : >

giphy.gif

Opublikowano

Polecam Ci coś innego niż wymieniłeś, mianowicie Veigar. Jeśli szukasz czegoś z dobrym DMG to wręcz idealny dla Ciebie. Dobre stacki i swojego midlainera masz na Q + R

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Diana full ap. Ty będziesz każdego 1 shootować, a reszta teamu będzie się bić nie warto jest jej robić pół tank pół ap bo to sensu nie ma TWOIM ZADANIEM JEST 1 SHOOTOWANIE.

Opublikowano

Ja polecam diane, bo jest świetna na midzie no i w jungli też daje radę, więc zawsze można iść na inną linię. Slow, aoe, cc, jak zrobisz pod full ap, to takie ahri i luxy padają na 3/4 comba. No i świetnie idzie dodgeować przeciwnika na lini.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...