Sith Inqusitor Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Cześć. Chcę wreszcie znaleźć maina i najlepiej czuję się na środkowej alejce. Która z postaci : Diana Katarina Viktor Ekko LeBlanc najlepiej fituje się teraz w mecie i jest useful? Te wszystkie postacie bardzo pasują do mojego stylu gry, uwielbiam destrukcyjny DMG, a nie mogę się zdecydować, który z nich będzie TYM championem. Pomożecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azet666 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Według mnie Dianą się łatwo idzie nafidować jak i lb/ekko. Ja nie nawidze grać na jakieś otp lb, bo jest tragedia bardzo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati . Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Diana oraz Viktor bedzie teraz dobrym wyborem. A tak ogolnie to polecam Orianne, którą bardzo przyjemnie się gra i Q co 2 sekundy no i wiesz. Taktyczna postać, która musi być ostrożna, ale jak już pierd**nie to zaboli . Te 3 postacie są takie, że w low elo czyli brąż/silver/gold nie będzie umiała zbytnio zkontrować ich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaktus. Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Viktor posiada mnóstwo obrażeń po ulepszeniu "E", oraz świetny outpush linii, posiada tylko jedną umiejętność którą można łatwo ominąć, cc, dużo aoe obrażeń. : > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redpapryka1234 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Viktor / Katarina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HangUp Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Polecam Ci coś innego niż wymieniłeś, mianowicie Veigar. Jeśli szukasz czegoś z dobrym DMG to wręcz idealny dla Ciebie. Dobre stacki i swojego midlainera masz na Q + R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peko11 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 viktor, - ogromny aoe dmg + szybki clear + silny w late Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaGGicSuRSloW Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Diana full ap. Ty będziesz każdego 1 shootować, a reszta teamu będzie się bić nie warto jest jej robić pół tank pół ap bo to sensu nie ma TWOIM ZADANIEM JEST 1 SHOOTOWANIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.iNSANE Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Viktor- szybki lane clear przez ulepszone E, bardzo duze dmg, ms i shield z Q, stun slow z W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzerstwyChlebek Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Ja polecam diane, bo jest świetna na midzie no i w jungli też daje radę, więc zawsze można iść na inną linię. Slow, aoe, cc, jak zrobisz pod full ap, to takie ahri i luxy padają na 3/4 comba. No i świetnie idzie dodgeować przeciwnika na lini. Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaKsio Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Ekko mocno, mój kolega z klasy jest bodajże 15 Ekko na świecie i naprawdę robi furrorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSoFFINNS Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Viktor oraz LeBlanc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.