Adamo722 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Witam Mam problem od miesiąca nie mogę połączyć się z serwerem swojego klanu na ts3. Próbowałem praktycznie wszystkiego co wyczytałem ale nic nie mogę zrobić. Problem błędu jest w załączniku. Na inne serwery wchodzę, na swoim nie jestem zablokowany. Z góry dzięki za pomoc. Dzięki za pomoc Pozdrawiam serwer.txt Odnośnik do komentarza
GeRu Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Nie ten dział. Pisz w dziale TeamSpeak. Odnośnik do komentarza
spisero Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Spróbuj ręcznie się połączyć wpisując ręcznie adres. Nie poprzez zakładkę. I zobacz czy poprawnie wpisałeś adres. Ja też nie mogę połączyć się z adresem który jest w pliku serwer.txt. Odnośnik do komentarza
kwake Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Po wpisaniu IP normalnie łączy, lecz trzeba podać hasło. 2017-01-02 19:34:13 ClientUI Info Initiating connection: 178.217.186.174:9825 orko1980.tsdns.pl Odnośnik do komentarza
Adamo722 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Witam Hasło znam i czy wpisuje czy wklejam nic to nie daje Połączenie z serwerem nie powiodło się. W załączniku jest próba dzisiejsza połączenia. Powiem jeszcze jak brałem komputer do pracy i zmieniałem IP połączenia przez innego dostawce internetowego to wchodziłem na serwer klanu. Router też nie blokuje bo podłączałem kompa u swojego dostawcy internetu i też nie mogłem się połączyć z mojego IP. Serwer klanu jest odblokowany i nie mam bana. Co zauważyłem inna jest godzina na próbie połączenia czas letni. Łączyłem o 19.28 a na pliku jest 18.28 serwer2.txt Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.