RaKeR Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Witam postanowiłem z kolegą wrócić do metka i pograć sobie na jakimś privie, znajomy znalazł serwer o nazwie samia.pl pobrałem już samego metka odpaliłem patcher po pobraniu samia.exe avast znaczą krzyczeć o jakimś zagrożeni i stąd moje pytanie ponieważ od zawsze używam avasta a samia jest pierwszym serwerem prywatnym metina w którym przytrafił się taki przypadek. Jako załącznik dodaje SS z avasta. Pytam jaki żółtodziób na tematy wirusów.Czy z tym Malware-gen jest bezpiecznie to odpalić i grać ?? Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
canteris Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Nic strasznego, pewnie coś od zabezpieczeń. Odnośnik do komentarza
NovobiS Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Po pierwsze nie korzystaj z Avasta. Samia jest w 100% bezpiecznym serwerem i jak najbardziej go polecam. Zyrion.Pl - Serwer Easy / Medium! Forum <-- Kliknij aby przejść Odnośnik do komentarza
Gość Lajk™ Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Avast to syf a wirus to tylko wina Moleboxa lub Themidy (w pliku Samia.pl są spakowane inne pliki). Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.