Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań początkującego

szopenowsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pare pytań co do h1z1, prosiłbym o konkretne odpowiedzi :)

1. Czy można zdobyć jakieś skiny dosłownie ''za darmo?''

2. Dostałem 48 tych srebrnych coinsów po meczu ( jak się obstawia tymi brązowymi czy coś), jednak nie dostałem ich do ekwipunku (w sensie tam u góry na pasku). Dlaczego ? Trzeba je jakoś odebrać?

3. Jakieś dodatkowe porady co do H1z1 dla początkującego bym prosił :)

Dzięki z góry

Opublikowano

1. Do niedawna było można ale chyba skończyły im się zasoby i aktualnie nie da rady. Poza tym w grze co 5 poziomów dostajesz otwartą skrzynkę, z której można wylosować jakieś skiny.

Pewnie wyłączenie i włączenie gry pomoże.

Dużo strzelać żeby nauczyć się celować. Gdy strzelasz do kogoś z dalekiej odległości celuj wyżej, jeżeli obiekt się porusza celuj przed nim. 

Opublikowano

Okej dzięki u góry za konkretną odpowiedz.

Mam jeszcze jedno pytanie

Za co dostaje się te pomarańczowe punkty które można wymienic na walute premium ? ( Te daybreaki czy jakoś tak, pomarańczowa ikonka)

Oraz jeszcze jedno pytanie.

Praktycznie każdy w poczekalni ma jakieś skiny itd. Więc są 2 sposoby zdobycia tego : Albo zakup za walute premium skrzynek by je otworzyć, albo za darmowe skrzynki. Innych sposóbów nie ma na zdobywanie skinów, mam rację ? prócz tych co 5 lv. skrzynek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...