egoba Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Witam. Ostatnio zdecydowałem się zmienić jasność z 2.2 na 1.6. Niestety za każdym razem, gdy minimalizuję i wracam do gry, jasność wraca do domyślnej wartości. Jeśli ma to w czymś pomóc, mam laptopa firmy Samsung i system Windows 7. Jeśli uda się komuś z was rozwiązać ten problem, będę niezmiernie wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haSKI_PL Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Spróbuj przywrócić ustawienia do domyślnych i ustawić od nowa. MÓJ PC MSI B150m MORTAR , I-5 6400 2.7 GHz, EVGA GTX 960 4GB, 8GB RAM-u, beQUIET SHADOW ROCK 2, WESTERN DIGITAL BLUE 1TB HDD, GOODRAM 250GB SSD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cola! Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Usun config i plik video. Sa w tym samym folderze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.