szalony39 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Nazwa rzeczy: Konto Steam Metoda kontaktu: PW forum lub Pod postem | Steam: http://steamcommunity.com/id/szalonuwer1337/ Opis rzeczy: Krótko WYMIENIE konto steam z 300 gier Odrazu mowię nie interesują mnie konta z cs.. Najbardziej interesujaca oferta to cs complete/gta v i jakies gry jeszcze Oczekiwana/oferowana cena: Czekam za ofertami Zdjęcia/inne informacje: SZALONY CO TAM ODRAZU E-SPORTU? JEZEL WIDZISZ TEN POST I CI POMÓGŁ ZOSTAW SERDUSZKO DLA MNIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeXeS Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Sprzedaj i sobie kup, chyba że masz zamiar kogoś ojebać to zostaw ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szalony39 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Sprzedaj i sobie kup, chyba że masz zamiar kogoś ojebać to zostaw ;D no ja chce sprzedać to konto tylko nikt nie chce kupić SZALONY CO TAM ODRAZU E-SPORTU? JEZEL WIDZISZ TEN POST I CI POMÓGŁ ZOSTAW SERDUSZKO DLA MNIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeXeS Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Jak wołasz kilkaset zł to się nie dziw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szalony39 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Jak wołasz kilkaset zł to się nie dziw czekam za propozycjami SZALONY CO TAM ODRAZU E-SPORTU? JEZEL WIDZISZ TEN POST I CI POMÓGŁ ZOSTAW SERDUSZKO DLA MNIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer16 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 250 zl pp //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eSay Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 nabijane godziny xdddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szalony39 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 250 zl pp za 300 sprzedam ewentualnie jakas negocjacja :P SZALONY CO TAM ODRAZU E-SPORTU? JEZEL WIDZISZ TEN POST I CI POMÓGŁ ZOSTAW SERDUSZKO DLA MNIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szalony39 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 up SZALONY CO TAM ODRAZU E-SPORTU? JEZEL WIDZISZ TEN POST I CI POMÓGŁ ZOSTAW SERDUSZKO DLA MNIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel199705 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 dam 1000zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szalony39 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 dam 1000zł paypal czy psc czy jak? SZALONY CO TAM ODRAZU E-SPORTU? JEZEL WIDZISZ TEN POST I CI POMÓGŁ ZOSTAW SERDUSZKO DLA MNIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 dam 1000zł paypal czy psc czy jak? To za pewne zwykły troll, sprawdź jego profil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 dam 1000zł paypal czy psc czy jak? Trzeba było brać jak chciał dać 250 zł.. Powodzenia w szukaniu osoby która ci tyle zapłaci za takie konto... To samemu już lepiej klucze do swoich ulubionych gier kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szalony39 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 dam 1000złpaypal czy psc czy jak? Trzeba było brać jak chciał dać 250 zł.. Powodzenia w szukaniu osoby która ci tyle zapłaci za takie konto... To samemu już lepiej klucze do swoich ulubionych gier kupić chcialem za 250pp ale nie odpisywal zglaszalem sie do niego na pw. @Slayer16 SZALONY CO TAM ODRAZU E-SPORTU? JEZEL WIDZISZ TEN POST I CI POMÓGŁ ZOSTAW SERDUSZKO DLA MNIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krvl Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Z którego roku konto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szalony39 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Z którego roku konto? Konto od: 14 marca 2011 SZALONY CO TAM ODRAZU E-SPORTU? JEZEL WIDZISZ TEN POST I CI POMÓGŁ ZOSTAW SERDUSZKO DLA MNIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szalony39 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 up SZALONY CO TAM ODRAZU E-SPORTU? JEZEL WIDZISZ TEN POST I CI POMÓGŁ ZOSTAW SERDUSZKO DLA MNIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lathander Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szalony39 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Mozna zamknąć. Sprzedałem konto komuś innemu niż ten pan u góry ^ Konto sprzedane za 300zl SZALONY CO TAM ODRAZU E-SPORTU? JEZEL WIDZISZ TEN POST I CI POMÓGŁ ZOSTAW SERDUSZKO DLA MNIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.