Skocz do zawartości

Fake iPhone 7 nie włącza się

Rekomendowane odpowiedzi

Siemano :D

Nie będę się rozspisywał więc , Ogółem Fake Iphone 7 ml6j2ch/a procek mtk6571 nie wstaje , mianowicie jak wgrałem roma przez SP Flash Tool , to już się nie właczył , czuć wibracje jak się włącza, i co najdziwniejsze żezaraz po starcie telefonu , intensywnie świeci Dioda :) , Wie ktoś możeo co tu chodzi >??  Próbowałem wgrywać już inne Andki i nic nie idzie  Helpp

Siemano :D

Nie będę się rozspisywał więc , Ogółem Fake Iphone 7 ml6j2ch/a procek mtk6571 nie wstaje , mianowicie jak wgrałem roma przez SP Flash Tool , to już się nie właczył , czuć wibracje jak się włącza, i co najdziwniejsze żezaraz po starcie telefonu , intensywnie świeci Dioda :) , Wie ktoś możeo co tu chodzi >??  Próbowałem wgrywać już inne Andki i nic nie idzie  Helpp

Jeżeli to fake, jeszcze z aliexpress (?), to sam sobie odpowiedziałeś. Już raczej nie wstanie. Komputer wykrywa?

SNq6Ku7.png

Tak , Komputer Wykrywa , NO gdyby nie to nie mógłbym dalej Flaschowac

Wgraj właściwy rom pod ten chipset, ewentualnie możesz wymusić otwierając i zwierając odpowiednie nóżki układu wgranie romu jeśli są problemy. 

Właśnie tu jest problem , nie mogę nigdzie znaleźć , Ale o co chodzi z tą latarką?Normalnie go wyłączam jeżdżąc palcem po ekranie ( Ale nic NIe Widać) Tylko ta latarka , 

Wgraj właściwy rom pod ten chipset, ewentualnie możesz wymusić otwierając i zwierając odpowiednie nóżki układu wgranie romu jeśli są problemy. 

W Sensie Jak Wymusić? Próbowałem wgrać już np Sam Boot , I nic nie idzie , Ekran nadal czarny .

więc ma ktoś jakies wskazówki? jak trzymam Power to załącza się lampka , i klawiszem w dół mocjiej świeci a w górę słabiej, jak nacusne Home to wgl nie świeci, w komputerze wykrywa w Fp Flash tool na wyłączonym telefonie , a jak podlacze fdy świeci się lampka wykrywa jako urzadzenie pamięci orzenosciej E:/ i F:/

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Fake iPhone 7 nie włącza się   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...