rafaek123 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Siemano Nie będę się rozspisywał więc , Ogółem Fake Iphone 7 ml6j2ch/a procek mtk6571 nie wstaje , mianowicie jak wgrałem roma przez SP Flash Tool , to już się nie właczył , czuć wibracje jak się włącza, i co najdziwniejsze żezaraz po starcie telefonu , intensywnie świeci Dioda , Wie ktoś możeo co tu chodzi >?? Próbowałem wgrywać już inne Andki i nic nie idzie Helpp Odnośnik do komentarza
Ktosiu Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Wgraj właściwy rom pod ten chipset, ewentualnie możesz wymusić otwierając i zwierając odpowiednie nóżki układu wgranie romu jeśli są problemy. Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz. Odnośnik do komentarza
haker2003 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Siemano Nie będę się rozspisywał więc , Ogółem Fake Iphone 7 ml6j2ch/a procek mtk6571 nie wstaje , mianowicie jak wgrałem roma przez SP Flash Tool , to już się nie właczył , czuć wibracje jak się włącza, i co najdziwniejsze żezaraz po starcie telefonu , intensywnie świeci Dioda , Wie ktoś możeo co tu chodzi >?? Próbowałem wgrywać już inne Andki i nic nie idzie Helpp Jeżeli to fake, jeszcze z aliexpress (?), to sam sobie odpowiedziałeś. Już raczej nie wstanie. Komputer wykrywa? Odnośnik do komentarza
rafaek123 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Tak , Komputer Wykrywa , NO gdyby nie to nie mógłbym dalej Flaschowac Wgraj właściwy rom pod ten chipset, ewentualnie możesz wymusić otwierając i zwierając odpowiednie nóżki układu wgranie romu jeśli są problemy. Właśnie tu jest problem , nie mogę nigdzie znaleźć , Ale o co chodzi z tą latarką?Normalnie go wyłączam jeżdżąc palcem po ekranie ( Ale nic NIe Widać) Tylko ta latarka , Wgraj właściwy rom pod ten chipset, ewentualnie możesz wymusić otwierając i zwierając odpowiednie nóżki układu wgranie romu jeśli są problemy. W Sensie Jak Wymusić? Próbowałem wgrać już np Sam Boot , I nic nie idzie , Ekran nadal czarny . Odnośnik do komentarza
rafaek123 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 więc ma ktoś jakies wskazówki? jak trzymam Power to załącza się lampka , i klawiszem w dół mocjiej świeci a w górę słabiej, jak nacusne Home to wgl nie świeci, w komputerze wykrywa w Fp Flash tool na wyłączonym telefonie , a jak podlacze fdy świeci się lampka wykrywa jako urzadzenie pamięci orzenosciej E:/ i F:/ Odnośnik do komentarza
delplusnxwi Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Ja mam jedną radę wyrzuć ten telefon już do kosza bo nic się nie da z nim zrobić, nie kupuj chińskich podróbek. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.