lolekalan Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Ile wazy gra i która wybrać, chodzi mi o fakt, gdzie jest ciagle dużo graczy i gdzie warto zacząć - ten mistrz zabijania; czy przetrwanie? Pewnego wieczoru wziąłem na kolana Piękno. - I przekonałem się, że jest gorzkie. Odnośnik do komentarza
chudy1507 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Ja osobiście polecam "mistrz zabijania". Z tego co wiem jest więcej graczy i do jest o wiele częściej aktualizowany w przeciwieństwie do "przetrwania" i do tego "mistrz zabijania" jest bardziej emocjonujący według mnie. Pomogłem? Zostaw plusika (+)! Dzięki! Odnośnik do komentarza
lolekalan Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Ja osobiście polecam "mistrz zabijania". Z tego co wiem jest więcej graczy i do jest o wiele częściej aktualizowany w przeciwieństwie do "przetrwania" i do tego "mistrz zabijania" jest bardziej emocjonujący według mnie. Dużo graczy? Wiem, ze gra jest od dawna i zastanawiam sie, czy warto kupić :P bardzo podoba mi sie z filmików na yt Pewnego wieczoru wziąłem na kolana Piękno. - I przekonałem się, że jest gorzkie. Odnośnik do komentarza
klejmagic Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 To zależy co chcesz robić, King of the Kill to takie "Igrzyska śmierci". Spadasz z +150 osobami na jednej mapie, zbierasz broń i walczysz o to by zostać ostatnim na mapie. Zasięg poruszania się po mapie jest ograniczany co kilka minut przez gaz, który zadaje obrażenia na sekundę. W Just Survive budujesz bazę, zbierasz powoli potrzebne przedmioty chociaż po ostatnich aktualizacjach gra przemieniła się w taki nieskończenie długi deatchmatch. Wszędzie jest dużo broni i amunicji. Druga wersja też się jeszcze wybije i będzie mieć tyle samo graczy co King of the Kill. A co do pytania ilu jest graczy, tutaj możesz zobaczyć ile aktualnie gra ludzi: http://steamcharts.com/search/?q=h1z1 Odnośnik do komentarza
lolekalan Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 To zależy co chcesz robić, King of the Kill to takie "Igrzyska śmierci". Spadasz z +150 osobami na jednej mapie, zbierasz broń i walczysz o to by zostać ostatnim na mapie. Zasięg poruszania się po mapie jest ograniczany co kilka minut przez gaz, który zadaje obrażenia na sekundę. W Just Survive budujesz bazę, zbierasz powoli potrzebne przedmioty chociaż po ostatnich aktualizacjach gra przemieniła się w taki nieskończenie długi deatchmatch. Wszędzie jest dużo broni i amunicji. Druga wersja też się jeszcze wybije i będzie mieć tyle samo graczy co King of the Kill. A co do pytania ilu jest graczy, tutaj możesz zobaczyć ile aktualnie gra ludzi: http://steamcharts.com/search/?q=h1z1 Trudno odnaleźć sie nowemu? Ponoć nowi startują z wyjadaczami? Wszyscy maja taki sam stary i szukają co nie ? Pewnego wieczoru wziąłem na kolana Piękno. - I przekonałem się, że jest gorzkie. Odnośnik do komentarza
klejmagic Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 @lolekalan Tak, startujesz z losowymi ludźmi i wszyscy mają taki sam start (Zaczynasz na spadochronie). Czy trudno się odnaleźć? Na początku może być Ci trochę ciężko ale z biegiem czasu nabierzesz wprawy. Odnośnik do komentarza
lolekalan Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 @lolekalan Tak, startujesz z losowymi ludźmi i wszyscy mają taki sam start (Zaczynasz na spadochronie). Czy trudno się odnaleźć? Na początku może być Ci trochę ciężko ale z biegiem czasu nabierzesz wprawy. a jak ze skinami? skrzynki jak w csie? mozna od pokonanych przeciwników zabierać. czy jak ? Pewnego wieczoru wziąłem na kolana Piękno. - I przekonałem się, że jest gorzkie. Odnośnik do komentarza
klejmagic Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Nie wiem jak jest w csie ze skrzynkami, jak zabijesz przeciwnika to możesz wziąć jego rzeczy wraz z nałożonymi skinami ale masz je tylko na czas meczu, w którym je zdobyłeś. Odnośnik do komentarza
lolekalan Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Nie wiem jak jest w csie ze skrzynkami, jak zabijesz przeciwnika to możesz wziąć jego rzeczy wraz z nałożonymi skinami ale masz je tylko na czas meczu, w którym je zdobyłeś. a skąd brać swoje?? Pewnego wieczoru wziąłem na kolana Piękno. - I przekonałem się, że jest gorzkie. Odnośnik do komentarza
klejmagic Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Skiny ustawia się w menu --> Character i tam ustawiasz co chcesz mieć na sobie. Odnośnik do komentarza
lolekalan Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Skiny ustawia się w menu --> Character i tam ustawiasz co chcesz mieć na sobie.Ostanie pytanie, jak ładować broń ;(Skiny ustawia się w menu --> Character i tam ustawiasz co chcesz mieć na sobie.Ostanie pytanie, jak ładować broń ;( Pewnego wieczoru wziąłem na kolana Piękno. - I przekonałem się, że jest gorzkie. Odnośnik do komentarza
klejmagic Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Jak w większości strzelanek, przyciskiem "R". Odnośnik do komentarza
chudy1507 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Jeszcze dodam do tematu, że można z meczu wydropić skrzynki darmowe i płatne. Chodzi mi mianowicie o koszt ich otwarcia. Darmowe otwieramy za darmo, a płatne za wirtualną walutę, którą należy kupić. Pomogłem? Zostaw plusika (+)! Dzięki! Odnośnik do komentarza
lolekalan Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Jak w większości strzelanek, przyciskiem "R". chodziło o łuk z tym rozpakowaniem haha jak rozmawiać w lobby, czemu nie chce działać mikrofon, jak to wlaczyc? :/ Pewnego wieczoru wziąłem na kolana Piękno. - I przekonałem się, że jest gorzkie. Odnośnik do komentarza
chudy1507 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Jak w większości strzelanek, przyciskiem "R". chodziło o łuk z tym rozpakowaniem haha jak rozmawiać w lobby, czemu nie chce działać mikrofon, jak to wlaczyc? :/ Ja osobiście nigdy nie mogłem rozmawiać, ani w lobby, ani w grze. Czasem wystarczy spamić ALT+M (powinno być w ustawieniach, ja nie pamiętam dokładnie), a czasem trzeba stworzyć na nowo postać. Pomogłem? Zostaw plusika (+)! Dzięki! Odnośnik do komentarza
TrokersPL Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Jeszcze dodam do tematu, że można z meczu wydropić skrzynki darmowe i płatne. Chodzi mi mianowicie o koszt ich otwarcia. Darmowe otwieramy za darmo, a płatne za wirtualną walutę, którą należy kupić. Darmowe skrzynki nie są z meczu, tylko co 5 leveli się dostaje... od 25-49, 50-74, 75-99, 100 coraz lepsze skrzynki sie dostaje. Mi z tych powyzej 25 wydropilo pare spoczko skinow za 1-1,5€ :P W King of The Kill jest bardzo dużo ludzi. Wieczorami kolejki sa nawet po 1000-1500 i wrzuca co chwile po 400 osob na solo i 200 na duo i piątkach. Gra jest na razie w fazie Early Acess(wczesnego dostępu) i jest sporo różnorakich bugów, błędów. Np. że gra ci sie nie chce zaladować i musisz usuwać postać, lub jak spadasz to sie zapadasz pod mape, lub np. nie widzisz drzwi i mozesz przez nie przechodzić, jest również bug, że czasami ktoś jest niewidzialny, albo zadajesz typowi przysłowiowe "10 hitow" z shotguna i on nie pada, chociaz powinien po jednym Odnośnik do komentarza
lolekalan Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Jeszcze dodam do tematu, że można z meczu wydropić skrzynki darmowe i płatne. Chodzi mi mianowicie o koszt ich otwarcia. Darmowe otwieramy za darmo, a płatne za wirtualną walutę, którą należy kupić.Darmowe skrzynki nie są z meczu, tylko co 5 leveli się dostaje... od 25-49, 50-74, 75-99, 100 coraz lepsze skrzynki sie dostaje. Mi z tych powyzej 25 wydropilo pare spoczko skinow za 1-1,5€ :P W King of The Kill jest bardzo dużo ludzi. Wieczorami kolejki sa nawet po 1000-1500 i wrzuca co chwile po 400 osob na solo i 200 na duo i piątkach. Gra jest na razie w fazie Early Acess(wczesnego dostępu) i jest sporo różnorakich bugów, błędów. Np. że gra ci sie nie chce zaladować i musisz usuwać postać, lub jak spadasz to sie zapadasz pod mape, lub np. nie widzisz drzwi i mozesz przez nie przechodzić, jest również bug, że czasami ktoś jest niewidzialny, albo zadajesz typowi przysłowiowe "10 hitow" z shotguna i on nie pada, chociaz powinien po jednym Była chyba opcja żeby dostać dwie gierki w cenie 1? Była przecena ostatnio na steam która mnie ominęła i kupiłem 20€ za kill ale survival tez wyglada super zastanawiam sie czy kupić, tyle, ze dużo ludzi mówi, ze mało gra W sumie denerwujące jest to, ze na duosach nieraz dostaje sie sam... Pewnego wieczoru wziąłem na kolana Piękno. - I przekonałem się, że jest gorzkie. Odnośnik do komentarza
TrokersPL Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Jeszcze dodam do tematu, że można z meczu wydropić skrzynki darmowe i płatne. Chodzi mi mianowicie o koszt ich otwarcia. Darmowe otwieramy za darmo, a płatne za wirtualną walutę, którą należy kupić.Darmowe skrzynki nie są z meczu, tylko co 5 leveli się dostaje... od 25-49, 50-74, 75-99, 100 coraz lepsze skrzynki sie dostaje. Mi z tych powyzej 25 wydropilo pare spoczko skinow za 1-1,5€ :P W King of The Kill jest bardzo dużo ludzi. Wieczorami kolejki sa nawet po 1000-1500 i wrzuca co chwile po 400 osob na solo i 200 na duo i piątkach. Gra jest na razie w fazie Early Acess(wczesnego dostępu) i jest sporo różnorakich bugów, błędów. Np. że gra ci sie nie chce zaladować i musisz usuwać postać, lub jak spadasz to sie zapadasz pod mape, lub np. nie widzisz drzwi i mozesz przez nie przechodzić, jest również bug, że czasami ktoś jest niewidzialny, albo zadajesz typowi przysłowiowe "10 hitow" z shotguna i on nie pada, chociaz powinien po jednym Była chyba opcja żeby dostać dwie gierki w cenie 1? Była przecena ostatnio na steam która mnie ominęła i kupiłem 20€ za kill ale survival tez wyglada super zastanawiam sie czy kupić, tyle, ze dużo ludzi mówi, ze mało gra W sumie denerwujące jest to, ze na duosach nieraz dostaje sie sam... Taką opcje mieli ludzie co kupili gre H1Z1 przed tym jak została podzielona na dodatki. Dostawali oni obydwie gry i w obydwu grach swoje skiny. Nie tak dawno też były promocje i można było w cenie 20€ dostać obie gry, ja niestety kupiłem 2 dni przed promocją :P Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.