Skocz do zawartości

Którą wersję gry wybrać? Ile zajmuje miejsca?

lolekalan

Rekomendowane odpowiedzi

Ja osobiście polecam "mistrz zabijania". Z tego co wiem jest więcej graczy i do jest o wiele częściej aktualizowany w przeciwieństwie do "przetrwania" i do tego "mistrz zabijania" jest bardziej emocjonujący według mnie.

Dużo graczy? Wiem, ze gra jest od dawna i zastanawiam sie, czy warto kupić :P bardzo podoba mi sie z filmików na yt

Pewnego wieczoru wziąłem na kolana Piękno. - I przekonałem się, że jest gorzkie.

To zależy co chcesz robić, King of the Kill to takie "Igrzyska śmierci". Spadasz z +150 osobami na jednej mapie, zbierasz broń i walczysz o to by zostać ostatnim na mapie. Zasięg poruszania się po mapie jest ograniczany co kilka minut przez gaz, który zadaje obrażenia na sekundę.

W Just Survive budujesz bazę, zbierasz powoli potrzebne przedmioty chociaż po ostatnich aktualizacjach gra przemieniła się w taki nieskończenie długi deatchmatch. Wszędzie jest dużo broni i amunicji. 

Druga wersja też się jeszcze wybije i będzie mieć tyle samo graczy co King of the Kill.

A co do pytania ilu jest graczy, tutaj możesz zobaczyć ile aktualnie gra ludzi: http://steamcharts.com/search/?q=h1z1

To zależy co chcesz robić, King of the Kill to takie "Igrzyska śmierci". Spadasz z +150 osobami na jednej mapie, zbierasz broń i walczysz o to by zostać ostatnim na mapie. Zasięg poruszania się po mapie jest ograniczany co kilka minut przez gaz, który zadaje obrażenia na sekundę.

W Just Survive budujesz bazę, zbierasz powoli potrzebne przedmioty chociaż po ostatnich aktualizacjach gra przemieniła się w taki nieskończenie długi deatchmatch. Wszędzie jest dużo broni i amunicji.

Druga wersja też się jeszcze wybije i będzie mieć tyle samo graczy co King of the Kill.

A co do pytania ilu jest graczy, tutaj możesz zobaczyć ile aktualnie gra ludzi: http://steamcharts.com/search/?q=h1z1

Trudno odnaleźć sie nowemu? Ponoć nowi startują z wyjadaczami? Wszyscy maja taki sam stary i szukają co nie :D?

Pewnego wieczoru wziąłem na kolana Piękno. - I przekonałem się, że jest gorzkie.

@lolekalan Tak, startujesz z losowymi ludźmi i wszyscy mają taki sam start (Zaczynasz na spadochronie).

Czy trudno się odnaleźć? Na początku może być Ci trochę ciężko ale z biegiem czasu nabierzesz wprawy.

a jak ze skinami? skrzynki jak w csie? mozna od pokonanych przeciwników zabierać. czy jak :D?

Jak w większości strzelanek, przyciskiem "R".

chodziło o łuk z tym rozpakowaniem haha

jak rozmawiać w lobby, czemu nie chce działać mikrofon, jak to wlaczyc? :/

Ja osobiście nigdy nie mogłem rozmawiać, ani w lobby, ani w grze. Czasem wystarczy spamić ALT+M (powinno być w ustawieniach, ja nie pamiętam dokładnie), a czasem trzeba stworzyć na nowo postać.

Pomogłem? Zostaw plusika (+)! Dzięki!

Jeszcze dodam do tematu, że można z meczu wydropić skrzynki darmowe i płatne. Chodzi mi mianowicie o koszt ich otwarcia. Darmowe otwieramy za darmo, a płatne za wirtualną walutę, którą należy kupić.

Darmowe skrzynki nie są z meczu, tylko co 5 leveli się dostaje... od 25-49, 50-74, 75-99, 100 coraz lepsze skrzynki sie dostaje. Mi  z tych powyzej 25 wydropilo pare spoczko skinow za 1-1,5€ :P

W King of The Kill jest bardzo dużo ludzi. Wieczorami kolejki sa nawet po 1000-1500 i wrzuca co chwile po 400 osob na solo i 200 na duo i piątkach.

Gra jest na razie w fazie Early Acess(wczesnego dostępu) i jest sporo różnorakich bugów, błędów. Np. że gra ci sie nie chce zaladować i musisz usuwać postać, lub jak spadasz to sie zapadasz pod mape, lub np. nie widzisz drzwi i mozesz przez nie przechodzić, jest również bug, że czasami ktoś jest niewidzialny, albo zadajesz typowi przysłowiowe "10 hitow" z shotguna i on nie pada, chociaz powinien po jednym :D

Jeszcze dodam do tematu, że można z meczu wydropić skrzynki darmowe i płatne. Chodzi mi mianowicie o koszt ich otwarcia. Darmowe otwieramy za darmo, a płatne za wirtualną walutę, którą należy kupić.

Darmowe skrzynki nie są z meczu, tylko co 5 leveli się dostaje... od 25-49, 50-74, 75-99, 100 coraz lepsze skrzynki sie dostaje. Mi z tych powyzej 25 wydropilo pare spoczko skinow za 1-1,5€ :P

W King of The Kill jest bardzo dużo ludzi. Wieczorami kolejki sa nawet po 1000-1500 i wrzuca co chwile po 400 osob na solo i 200 na duo i piątkach.

Gra jest na razie w fazie Early Acess(wczesnego dostępu) i jest sporo różnorakich bugów, błędów. Np. że gra ci sie nie chce zaladować i musisz usuwać postać, lub jak spadasz to sie zapadasz pod mape, lub np. nie widzisz drzwi i mozesz przez nie przechodzić, jest również bug, że czasami ktoś jest niewidzialny, albo zadajesz typowi przysłowiowe "10 hitow" z shotguna i on nie pada, chociaz powinien po jednym :D

Była chyba opcja żeby dostać dwie gierki w cenie 1? Była przecena ostatnio na steam która mnie ominęła i kupiłem 20€ za kill ale survival tez wyglada super :D zastanawiam sie czy kupić, tyle, ze dużo ludzi mówi, ze mało gra

W sumie denerwujące jest to, ze na duosach nieraz dostaje sie sam...

Darmowe skrzynki nie są z meczu, tylko co 5 leveli się dostaje... od 25-49, 50-74, 75-99, 100 coraz lepsze skrzynki sie dostaje. Mi z tych powyzej 25 wydropilo pare spoczko skinow za 1-1,5€ :P

Była chyba opcja żeby dostać dwie gierki w cenie 1? Była przecena ostatnio na steam która mnie ominęła i kupiłem 20€ za kill ale survival tez wyglada super :D zastanawiam sie czy kupić, tyle, ze dużo ludzi mówi, ze mało gra

W sumie denerwujące jest to, ze na duosach nieraz dostaje sie sam...

Taką opcje mieli ludzie co kupili gre H1Z1 przed tym jak została podzielona na dodatki. Dostawali oni obydwie gry i w obydwu grach swoje skiny. Nie tak dawno też były promocje i można było w cenie 20€ dostać obie gry, ja niestety kupiłem 2 dni przed promocją :P 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Którą wersję gry wybrać? Ile zajmuje miejsca?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...