Saciej Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Witam. Parę dni temu kupiłem sobie nową klawiaturę "Tracer Gamezone Hellway" https://www.tracer.pl/klawiatura-tracer-gamezone-hellway Problem jest taki że gdy naciskam ctrl+spacje nie mogę nacisnąć "4" muszę puścić spacje inaczej się nie da. Przeszkadza mi to w niektórych grach dlatego mnie to irytuję. Mam nadzieję że ktoś też miał ten problem,lub po prostu wie jak mi pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ktosiu Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Nie jest w stanie nikt pomóc, kup lepszą klawiaturę. Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacoH Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 To normalne przy membranówkach? zwykły Ghosting. Chcesz mieć obsługę dowolnej liczby klawiszy to kup klawiaturę mechaniczną z n-key rollover (anty-ghosting). "Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ktosiu Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Ta klawiatura w ogóle nie wspiera anty ghostingu i nie ma żadnej możliwości by nacisnąć więcej niż 2 klawisze Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saciej Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Ale moge kliknąć każdy inny klawisz i działa tylko nie ta 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.