MatereS2211 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Witam! Mam pewien problem, od dluzszego czasu mam strasznie male fps w csie jak na moj komputer. Fps wachaja sie pomiedzy 50-90. Moja karta graficzna to gtx 960 4gb, procek i3-3220 3.3ghz, plyta glowna Gigabyte h61m-s1, 6gb ram. Synchornizacje pionową mam wyłaczoną, sterowniki pobrane. Warto wspomnieć ze te fps mam na najniższych ustawieniach. Kiedyś miałem 160-200 fps,a teraz ledwo da się grać. Na dysku mam dużo wolnego miejsca, wszystkie pliki sie zgadzają, karte mi czyta. Liczę na pomoc i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSeligus Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 jak masz win 10 to w aplikacji xbox wylacz to co na filmie https://www.youtube.com/watch?v=73m1MMincAc jak nie masz win 10 to wylacz w ustawieniach audio hrtf i ustaw tam nomalne sluchawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plokijR Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Ustawienia audio>konfiguracja głośników> zmień na słuchawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.