dawidpiepi Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 WITAM nie mogę wysyłać ofert ani nikt mi nie może wysłać pojawia się błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyNot. Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 to zrób coś może być podał więcej informacji, jak np. jaki błąd, czy masz token itd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSeligus Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 jaki blad? jakis ss? moze nie doladowales steama i masz lvl 1 albo i 0 musisz doladowac steama, pamietaj samo uzycie kodu np. z g2a nie aktywuje ci konta :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidpiepi Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Tak zgadza się nie miałem lvl dzisiaj dostałem kartę i mam 1 lvl czy to może być przyczyną . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.