luuki12 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Nazwa rzeczy: Sura WP 70 lvl + buff 52Metoda kontaktu: privOpis rzeczy: Konta wraz z eq, trochę pieniędzy, nic tylko kupować i graćOczekiwana/oferowana cena: 150złZdjęcia/inne informacje: Na priv powysyłam screeny ZBIERAM PLUSY + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loth Sugan Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Prosze o.przeslanie screenow gdzie widac skile i eq( te drozsze przedmioty) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luuki12 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Proszę, to takie lepsze eq, mogę dorzucić dropka. Sura wraz z szamanką znajdują się w v2, w depo u surki kilka bodzi i pdków. Dodatkowo na surze znajdują się 3 dodania i 3 zmianki ze skrzyni na 70. ZBIERAM PLUSY + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luuki12 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 80zł, CENA BARDZO NISKA ZBIERAM PLUSY + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luuki12 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 up@ ZBIERAM PLUSY + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rayso. Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Temat nieaktywny przez miesiąc, archiwum. Jeżeli będzie chciał go przywrócić, to napisz mi prywatną wiadomość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.