Error4041 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Witam posiadam problem gdyż po kilku minutach grania zazwyczaj crashuje mi każdą gre a na ekranie pojawia się dużo niebieskich kwadratów i musze wyłączać gre przez procesy lub czasem sama sie wyłączy. Występuje jak zauważyłem on tylko podczas wysiłku komputera. Nie wiem czym to jest spowodowane, temperatura karty graficznej nie przekracza 60 stopni w wysiłku. Martwi mnie to że na procesorze na programach pokazuje średnią temperaturę 110-120 stopni ciągle praktycznie nawet w spoczynku. Natomiast BIOS-ie pokazuje 77 stopni.Podzespoły:Procesor AMD A10-5800KKarta graficzna Radeon R7 250 series 2gbPłyta główna A68HM-E33 V2 (MS-7721) (P0)8 gb ramWindows 7 Professional 64-bit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ktosiu Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Pewnie pamięć karty uszkodzona albo chipset. Karta do wymiany albo próbować rebrandingu w piekarniku. Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Error4041 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Karta jest w miarę nowa :/ Miałem 2 monitory i usunąłem 1 i narazie ustał problem zobaczymy dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.