Peleos Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Witam wróciłem do forum po 5 latach ale chyba zrobię sobie świeże konto. Wracając do tematu, szukam jakiś fajnych piosenek które ja albo i ty mógłbyś słuchać przy samobójstwie Odnośnik do komentarza
klejmagic Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Odnośnik do komentarza
Peleos Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 nie chodzi mi o muzyke o samobójstwie ale do samobójstwa proszę czytać ze zrozumieniem Odnośnik do komentarza
Hezi Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 stary nie zabijaj sie Odnośnik do komentarza
Peleos Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 nie mam zamiaru ,długo mógł by wyjaśniać, powiec mi, czy teraz furum roji sie od dwunastolatków? Odnośnik do komentarza
Semancja Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Nie pamiętam wykonawcy, ale tytuł "Firestarter". Odnośnik do komentarza
hyhy. Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Ja gdybym miała się zabijać, to tylko przy nim! Qui est le prochain? Odnośnik do komentarza
Slodka♥Zemsta Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Hehe no temat dziwny trochę, ale jak już to Chylińska -Królowa łez Odnośnik do komentarza
ExohaS Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 :D Odnośnik do komentarza
oSq Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 zalezy w jakim stylu ;v https://www.youtube.com/watch?v=oXfyOmS4wvM "Mówią, że tutaj miłość to paliwo A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą." Odnośnik do komentarza
Aerox69 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Cypis - jutra miało nie być Odnośnik do komentarza
WoM2 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Requiem for a dream Odnośnik do komentarza
czesiekkox Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 https://www.youtube.com/watch?v=kNZ1-q3JxSE Odnośnik do komentarza
Speed_ Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 wiesz ze grozby samobojcze w internecie sa bardzo powaznie brane pod uwage? Ja bym nie mial odwagi takich rzeczy pisac w necie. Juz nie raz policja sie pojawila u typkow co straszyli. No ale twoja sprawa. Samobojstwo to cos nieodwracalnego , zapomnij o tym. Z kazdej sytuacji jest wyjscie. Odnośnik do komentarza
Pedodres Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 gdzie ty masz groźbę o samobójstwie? ja tylko widzę temat z muzyką do samobójstwa, nikt nie napisal tu że zamierza to zrobic co za dzban tekst też fajny Hear the chant of my tormented soulIn black devotion I have prayedVeins re-opened, bleeding for satanWith pride my flesh is cut Odnośnik do komentarza
xnathan Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 gdzie ty masz groźbę o samobójstwie? ja tylko widzę temat z muzyką do samobójstwa, nikt nie napisal tu że zamierza to zrobic co za dzban tekst też fajny Hear the chant of my tormented soul In black devotion I have prayed Veins re-opened, bleeding for satan With pride my flesh is cut metal to gowno dla brudasów Odnośnik do komentarza
Sommerr Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 lil peep ogarnij np let me bleed, praying to the sky Odnośnik do komentarza
Alon. Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Dnia 2.01.2017 o 16:27, Hezi napisał: szacun za eripe. to samo polecam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.