Lymun Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Witam !!! Mam pytanie, orientuje się ktoś jak to jest z tymi nowymi mapami na Plu? Mam na myśli Zaklęty Las i Świątynie Ochao. Czemu nie da się ich wyciągnąć z klienta ? W sensie da się ale nie działają w map editor albo obiektow nie da się podglądnąć. Czyżby ymir zaczął te pliki zabezpieczać ? Może ma ktoś Zaklęty las ze wszystkimi obiektami oraz Świątynie Ochao i był by chętny udostępnić? Odnośnik do komentarza
CycekTeam Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Dokładnie teraz ymir zaczął zabezpieczać pilki, ale wiem, że na niemieckich serwerach możesz znaleźć te mapy. Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych. Odnośnik do komentarza
Lymun Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Dokładnie teraz ymir zaczął zabezpieczać pilki, ale wiem, że na niemieckich serwerach możesz znaleźć te mapy. Mógłbyś podać nazwe takiego serwera ? Odnośnik do komentarza
NoName#2 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Witam !!! Mam pytanie, orientuje się ktoś jak to jest z tymi nowymi mapami na Plu? Mam na myśli Zaklęty Las i Świątynie Ochao. Czemu nie da się ich wyciągnąć z klienta ? W sensie da się ale nie działają w map editor albo obiektow nie da się podglądnąć. Czyżby ymir zaczął te pliki zabezpieczać ? Może ma ktoś Zaklęty las ze wszystkimi obiektami oraz Świątynie Ochao i był by chętny udostępnić?W czym nie możesz podejrzeć obiektu? Odnośnik do komentarza
TonyBletek Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Witam !!! Mam pytanie, orientuje się ktoś jak to jest z tymi nowymi mapami na Plu? Mam na myśli Zaklęty Las i Świątynie Ochao. Czemu nie da się ich wyciągnąć z klienta ? W sensie da się ale nie działają w map editor albo obiektow nie da się podglądnąć. Czyżby ymir zaczął te pliki zabezpieczać ? Może ma ktoś Zaklęty las ze wszystkimi obiektami oraz Świątynie Ochao i był by chętny udostępnić?W czym nie możesz podejrzeć obiektu? Chodzi mu że po zwykłym unpacku odpalając granny viwera nie działają modele, jeżeli dobrze rozumiem. @Lymun dołączam się do noname podaj nazwe to ci to wyśle. Odnośnik do komentarza
Lymun Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Witam !!! Mam pytanie, orientuje się ktoś jak to jest z tymi nowymi mapami na Plu? Mam na myśli Zaklęty Las i Świątynie Ochao. Czemu nie da się ich wyciągnąć z klienta ? W sensie da się ale nie działają w map editor albo obiektow nie da się podglądnąć. Czyżby ymir zaczął te pliki zabezpieczać ? Może ma ktoś Zaklęty las ze wszystkimi obiektami oraz Świątynie Ochao i był by chętny udostępnić?W czym nie możesz podejrzeć obiektu? W granny viwer. Odnośnik do komentarza
NoName#2 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Witam !!! Mam pytanie, orientuje się ktoś jak to jest z tymi nowymi mapami na Plu? Mam na myśli Zaklęty Las i Świątynie Ochao. Czemu nie da się ich wyciągnąć z klienta ? W sensie da się ale nie działają w map editor albo obiektow nie da się podglądnąć. Czyżby ymir zaczął te pliki zabezpieczać ? Może ma ktoś Zaklęty las ze wszystkimi obiektami oraz Świątynie Ochao i był by chętny udostępnić?W czym nie możesz podejrzeć obiektu? W granny viwer. No bo nie rozpakujesz sobie klienta pakerem by Janusz. Poszukaj w necie rozpakowanego, albo powiedz nazwę patcha to Ci podrzucę. Odnośnik do komentarza
Lymun Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Witam !!! Mam pytanie, orientuje się ktoś jak to jest z tymi nowymi mapami na Plu? Mam na myśli Zaklęty Las i Świątynie Ochao. Czemu nie da się ich wyciągnąć z klienta ? W sensie da się ale nie działają w map editor albo obiektow nie da się podglądnąć. Czyżby ymir zaczął te pliki zabezpieczać ? Może ma ktoś Zaklęty las ze wszystkimi obiektami oraz Świątynie Ochao i był by chętny udostępnić?W czym nie możesz podejrzeć obiektu? W granny viwer. No bo nie rozpakujesz sobie klienta pakerem by Janusz. Poszukaj w necie rozpakowanego, albo powiedz nazwę patcha to Ci podrzucę. No to tak: metin2_patch_dawnmist_dungeon metin2_patch_dawnmist_dungeon_mob metin2_patch_battlefied Odnośnik do komentarza
NoName#2 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Witam !!! Mam pytanie, orientuje się ktoś jak to jest z tymi nowymi mapami na Plu? Mam na myśli Zaklęty Las i Świątynie Ochao. Czemu nie da się ich wyciągnąć z klienta ? W sensie da się ale nie działają w map editor albo obiektow nie da się podglądnąć. Czyżby ymir zaczął te pliki zabezpieczać ? Może ma ktoś Zaklęty las ze wszystkimi obiektami oraz Świątynie Ochao i był by chętny udostępnić?W czym nie możesz podejrzeć obiektu? W granny viwer. No bo nie rozpakujesz sobie klienta pakerem by Janusz. Poszukaj w necie rozpakowanego, albo powiedz nazwę patcha to Ci podrzucę. No to tak: metin2_patch_dawnmist_dungeon metin2_patch_dawnmist_dungeon_mob metin2_patch_battlefied zxc Jak coś to nie moje, i metin2_patch_battlefied nie ma chyba // Edit Jest jednak (w folderz .UPDATES/) Odnośnik do komentarza
Lymun Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam !!! Mam pytanie, orientuje się ktoś jak to jest z tymi nowymi mapami na Plu? Mam na myśli Zaklęty Las i Świątynie Ochao. Czemu nie da się ich wyciągnąć z klienta ? W sensie da się ale nie działają w map editor albo obiektow nie da się podglądnąć. Czyżby ymir zaczął te pliki zabezpieczać ? Może ma ktoś Zaklęty las ze wszystkimi obiektami oraz Świątynie Ochao i był by chętny udostępnić?W czym nie możesz podejrzeć obiektu? W granny viwer. No bo nie rozpakujesz sobie klienta pakerem by Janusz. Poszukaj w necie rozpakowanego, albo powiedz nazwę patcha to Ci podrzucę. No to tak: metin2_patch_dawnmist_dungeon metin2_patch_dawnmist_dungeon_mob metin2_patch_battlefied zxcJak coś to nie moje, i metin2_patch_battlefied nie ma chyba // Edit Jest jednak (w folderz .UPDATES/) Wielkie dzięki. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.