Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Panel dźwięku - jak podłączyć do MOBO?

Wswswswsws

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak podlaczyc ten panel w obudowie z przodu z wejsciem na mikrofon, sluchawki do plyty glownej? jest pare wtyczek tylko ktore i jak dokladnie to podlaczyc.

9IdtA1s.jpg

0EQc4A6.jpg

plyta p5pe-vm

generalnie to sterowniki zainstalowane, ale dzwieku nawet w tylnim panelu nie ma. w sterowniku jak leci muzyka to widac pasek, jak w rytm piosenki sie rusza, a jednak w sluchawkach cisza(one sa sprawne) jesli tylni panel nie dziala i teraz podlacze przedni i nadal nie zadziala to ja jakies sterowniki slabe pobralem, czy karta dzwiekowa padla?

Opublikowano

Masz manual płyty to sobie przeczytaj i zobacz, jest na obrazku opisane co i gdzie podpiąć. 

UP szybszy. 

Jest opcja że podpiołes niewłaściwie wtyczkę, są dwa typy gniazd bardzo podobne : AC audio i HD audio

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

sterowniki wlasnie mam z tej strony co podales, kirito. i generalnie w tej instrukcji to inaczej to jest opisane niz u mnie na tych wtyczkach. 

7dXknUL.png

a u mnie wtyczki sa opisane tak:

2x LINE OUT FR

2x LINE OUT RR

MIC IN GND

MIC POWER.

wskazecie lopatologicznie ktore do ktorych bolcow? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...