Turczynskii Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Witam, chciałem koleżance zablokować dostep do internetu i wszedłem w menu routera i zablokowałem przypadkowo siebie i nie wiem jak się odblokować, halp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ktosiu Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 A my jak mamy wiedzieć co sobie zablokowałeś, twój problem odblokować tak samo jak zablokowałeś. Zresetuj i ustaw od nowa tak samo router Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turczynskii Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Tylko tam nie ma tśmiej opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ktosiu Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 To się naucz czytać instrukcje obsługi i manuale do tego sprzętu co masz nim cokolwiek w nim zrobisz jak nie potrafisz go obsługiwać. Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.