komor51 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Siemanko. Wróciłem ostatnio do gry i chciałem sobie dzisiaj zainstalować KamerModa. Pobrałem instalke, stworzyłem kopię najnowszego klienta i odpalam instalkę Kamera, wybieram folder, zaczyna się wypakowywać i po kilku sekundach instalator nagle się wyłącza i tyle. Co jest nie tak? Odnośnik do komentarza
CycekTeam Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Jakiego masz Windows i czy masz wyłącznego antywirusa ? Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych. Odnośnik do komentarza
komor51 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 7 professional 64 bit, antywira gaszę Odnośnik do komentarza
R3public Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zaporę Windows wyłączyłeś, uruchomiłeś instalację z przywilejami administratora? Instalujesz do folderu z aktualnym metinem? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.