xFasTeRsKi Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Witam. Udostępniam wam system petów domowych. I tak mi to na dysku leży a na tym forum nie ma chyba sprawnego w ogóle. Download: xyz Skan: Anty Debilowe Nie testowałem tych petów, mam na dysku to wrzucam. Powinny działać bez zarzutu bo dostałem je +/- 3 miesiące temu. Ode mnie fix na crasha po "/ip" xyz ^,--.^ Odnośnik do komentarza
BezProcentów Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Okulary? Czym się to różni? http://www.mpcforum.pl/topic/1586991-c-oficjalny-pet-system-2016 Dobra link się wyjebał to nevermind. Odnośnik do komentarza
xFasTeRsKi Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Okulary? Czym się to różni? http://www.mpcforum.pl/topic/1586991-c-oficjalny-pet-system-2016 Brakiem linka, bugiem (pfu, wyjebaniem channeli) komendą "/ip" ? ^,--.^ Odnośnik do komentarza
Hya. Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 a co z klatką, wiekiem peta i czymś jeszcze tam? Co do wieku to już nie pamiętam, ale tam chodziło o to, że wiek powinien lecieć dalej a on od zera leciał czy coś. Odnośnik do komentarza
xFasTeRsKi Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 a co z klatką, wiekiem peta i czymś jeszcze tam? Co do wieku to już nie pamiętam, ale tam chodziło o to, że wiek powinien lecieć dalej a on od zera leciał czy coś. Co do klatki to nie wiem, nie korzystałem i nie korzystam. Co do wieku: http://screenshot.sh/mG1kkzL7ghwM1 Normalnie zwierzak ma 7 dni od czasu użycia, więc wiek działa poprawnie. PS. Nie napisałem że są w pełni odbugowane ^,--.^ Odnośnik do komentarza
Elitos Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 No ale i tak dobre wstawki robisz kiedy te sklepy offline ? Odnośnik do komentarza
CycekTeam Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Bardzo fajnie to wygląda jest bardzo proste . Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych. Odnośnik do komentarza
Jacob S Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Jak Fasterski, to chyba kozak jest! Dobre wstawki, widziałem ten sam system na freggu Tylko chyba nie był po Polsku. Odnośnik do komentarza
Grundig IT Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 masz system skinów i dobre szarfy? Odnośnik do komentarza
Jacob S Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 masz system skinów i dobre szarfy? Szarfy ma na giełdzie wystawione do kupna. Odnośnik do komentarza
TheKamilPolska Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 masz system skinów i dobre szarfy? Tureckie forum wszystko ma Metińczyk z i Odnośnik do komentarza
xFasTeRsKi Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 masz system skinów i dobre szarfy?Tureckie forum wszystko ma @TheKamilPolskaNo, no. Ale wszystko co wstawiają pobugowane Zauważ że systemy które wstawiam nie są zbugowane masz system skinów i dobre szarfy?Posiadam na giełdzie za 50zł w pełni sprawne w porównaniu do innych, najtaniej. @Elitos Nic za dużo ^,--.^ Odnośnik do komentarza
Hya. Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Jak Fasterski, to chyba kozak jest! Dobre wstawki, widziałem ten sam system na freggu Tylko chyba nie był po Polsku. Te pety też nie są po polsku masz system skinów i dobre szarfy?Tureckie forum wszystko ma @TheKamilPolskaNo, no. Ale wszystko co wstawiają pobugowane Zauważ że systemy które wstawiam nie są zbugowane masz system skinów i dobre szarfy?Posiadam na giełdzie za 50zł w pełni sprawne w porównaniu do innych, najtaniej. @Elitos Nic za dużo Jak dla mnie wole pobrać z forum i je naprawić niż pisać od zera ;p Odnośnik do komentarza
Predoria Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 masz system skinów i dobre szarfy?Tureckie forum wszystko ma @TheKamilPolskaNo, no. Ale wszystko co wstawiają pobugowane Zauważ że systemy które wstawiam nie są zbugowane masz system skinów i dobre szarfy?Posiadam na giełdzie za 50zł w pełni sprawne w porównaniu do innych, najtaniej. @Elitos Nic za dużo ?? wszystkie które były opublikowane są sprawne, tylko trzeba je umiejętnie dodać Odnośnik do komentarza
xFasTeRsKi Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 masz system skinów i dobre szarfy?Tureckie forum wszystko ma @TheKamilPolskaNo, no. Ale wszystko co wstawiają pobugowane Zauważ że systemy które wstawiam nie są zbugowane masz system skinów i dobre szarfy?Posiadam na giełdzie za 50zł w pełni sprawne w porównaniu do innych, najtaniej. @Elitos Nic za dużo ?? wszystkie które były opublikowane są sprawne, tylko trzeba je umiejętnie dodać No w porównaniu do połowy osób, na 100 pobranych systemów, jakieś 10 może 20 osób potrafi je dodać bez błędnie (przykład). @Looorens Pety przetłumaczyć to jest kwestia czasu oraz chęci ^,--.^ Odnośnik do komentarza
TheKamilPolska Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 masz system skinów i dobre szarfy?Tureckie forum wszystko ma @TheKamilPolskaNo, no. Ale wszystko co wstawiają pobugowane Zauważ że systemy które wstawiam nie są zbugowane masz system skinów i dobre szarfy?Posiadam na giełdzie za 50zł w pełni sprawne w porównaniu do innych, najtaniej. @Elitos Nic za dużo Jak sie nie umie dodac to tak jest ;p Metińczyk z i Odnośnik do komentarza
bigbig Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 "nie testowałem tego jeszcze" , KUP COŚ , WRZUĆ NA MPC , F**K LOGIC , jeszcze likana odbugowanego daj bo tez juz na to czekają.............................................................. o i jeszcze moją strone... Odnośnik do komentarza
Jacob S Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 "nie testowałem tego jeszcze" , KUP COŚ , WRZUĆ NA MPC , F**K LOGIC , jeszcze likana odbugowanego daj bo tez juz na to czekają.............................................................. o i jeszcze moją strone... Jakbyś nawet dał odbugowanego, to bym sobie go w odbyt włożył. Odnośnik do komentarza
Gość Lajk™ Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 masz system skinów i dobre szarfy?Tureckie forum wszystko ma @TheKamilPolskaNo, no. Ale wszystko co wstawiają pobugowane Zauważ że systemy które wstawiam nie są zbugowane masz system skinów i dobre szarfy?Posiadam na giełdzie za 50zł w pełni sprawne w porównaniu do innych, najtaniej. @Elitos Nic za dużo Odnośnik do komentarza
Bil3T Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Macie całą paczkę tych darmowych pobugowanych systemów bo koleś zaraz całe forum przekopiuje. https://mega.nz/#!AkMihYYY!wWBwF7qljIZ0yI1SezVbWXYIw1LqFjvdAp0r6bOI8NU Żeby nie było , że puste słowa... Gościu żywcem kopiuje te systemy, jedyne co zrobił to pousuwał zbędne archiwa z paczki http://screenshot.sh/mFfFgxuV5dth0 Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
Elitos Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 A co jest w tej paczce ? Odnośnik do komentarza
TonyBletek Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 A co jest w tej paczce ? Ten cały system zwierzaków domowych jak na plu, ten fix co podał to nie jedyna rzecz którą trzeba w tym kodzie naprawić(większa część fixów na necie jest). Odnośnik do komentarza
Legolas. Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Ten system ma trochę w sobie błędów, lecz nie trudnych do naprawy. Myślę, że poświęcić czas na przeanalizowanie kodu i kompetentna osoba by sobie to naprawiła Isayia - Już wkrótce Odnośnik do komentarza
xFasTeRsKi Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Nie dosyć że człowiek coś udostępniam na cebulkowym forum, to jeszcze będą p******** że źle. @Algade @Kubek Wyjebcie ten temat do kosza, i usuńcie link. Te forum i tak jest na zdechnięciu jeżeli chodzi o Metin2. ^,--.^ Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Na prośbę autora, kosz. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.